Dropshipping e-shop s mimálně jedním velkým plus

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 0 Kč

20. 11. 2019 17:30

0    


Prodám nový e-shop s povlečením a nějakými doplňky. Začnu hned tím velkým plusem.

Dodavatel tohoto sortimentu má XML kde se zboží páruje pouze do hlavní kategorie. Čili podkategorie (aloevera, antistres) kde by bylo rozdělení velikostí atd. nejsou a toto rapidně snižuje konverzi, protože kdo se chce prodírat celou kategorií a hledat přesný rozměr povlečení. Navíc celkem uživatelsky je to spíše na rychlé opuštění webu. Zde jste tedy výrazně před konkurencí a také můžete vytvářet více cílených reklam když máte zboží logicky zařazené. V tuto chvíli je aktivních a skladových produktů 2500 ks.

My to máme vše zmáknuté skriptem, a dalšími programy tak, aby se zboží aktualizovalo a řadilo do příslušných podkategorií automaticky.

Marže si můžete na e-shopu měnit, můžete si psát vlastní názvy zboží, vlastní popisy kdy se pak auktualizace chová tak, že se zaktualizuje pouze cena a dostupnost. Nové zboží se přidá s názvem a popisem od dodavatele a můžete jej opět upravit.

Marže na zboží jsou až 33% a maximální odchylka ceny je 15%. Zboží se objednává u dodavatele, který jej ihned odesílá a zboží zákazník obdrží většinou už následující den v závislosti na hodině objednání. Vám pak náleží provize, kterou fakturujete.

Pro nové e-shopáře, kteří ještě nevyužili placenou reklamu mám vouchery na kredit 2000,-kč na seznam (sklik, zbozi, firmy) a 1000,-kč na google (Ads, nákupy).

Do e-shopu lze vložit konverzní kódy na google a seznam a heureka. Exporty na google nákupy, zboží, heureka, glami jsou k dispozici.

V případě zájmu se lze domluvit na registracích do zbožových porovnávačů (google nákupy, heureka, zbozi), + např. digitální retargeting, produktové reklamy, PPC atd.

Je možné nasadit chat a další mnohdy nepostradatelné funkce.

Pro info zde je nahraný klasický XML od dodavatele, změna je jasně viditelná: http://deska.webove-sluzby.cz. Zde můžete porovnat stromy kategorií.

E-shop je po koupi Váš, neplatí se nic měsíčně. Doména je také v ceně. Celkové náklady jsou 1200,-kč za 1 rok za hosting. V tomto případě máte u nás respektive na VPS od Netio hosting na 2 roky zdarma. Doména stojí cca. 170,-kč na rok a máte jí od nás na rok zdarma. Doména je regitrována na forpsi.com.

Shop v tuto chvíli není nikde registrován, čeká na svého majitele, který se chopí již teď rozjetého potenciálu.