Ziskový web zaměřený na zpracování studijních textů

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 5 000 Kč

29. 07. 2016 11:22

0    


Dobrý den,

prodám ziskový (od září roku 2014) fungující web www.vysokoskolskeprace.cz, který se zaměřuje na zpracování studentských textů (seminární, bakalářské a diplomové práce, korektury, powerpointové prezentace apod.). Za rok 2015 tento web spolu s doporučením klientů a známých vygeneroval obrat ve výši 825 000 Kč (mohu doložit výpisem z firemního účtu).

Váš zisk záleží především na tom, zda budete také texty přímo zpracovávat (pokud ano, je optimální mít VŠ vzdělání zejména humanitního či ekonomického zaměření), nebo budete práci pouze delegovat, při aktivním zpracovávání není v sezóně problém získat hrubý zisk cca 50-70 000 Kč (osobně jsem texty aktivně zpracovávala), při pouhém delegování práce na jiné zpracovatele to bude samozřejmě méně, nicméně ceny a odměny jsou nastaveny tak, že z delegované práce máte cca 35-50 % provizi (dle typu objednaného textu).

Spolu s webem a doménou www.vysokoskolskeprace.cz dodám:

kontakt na cca 10 spolehlivých zpracovatelů, kteří pracují na ŽL či DPP, kterým je možné zadávat zpracování

seznam webů, kde lze inzerovat a informaci o tom, kde byla v minulém roce zaplacena reklama

veškeré info o tom, jakým způsobem web a poskytování služeb fungovalo za mého působení (nastavení cen a odměn autorů textů, jak přesvědčit klienta, co nabízí web navíc oproti konkurenci apod.)

Webhosting a doména jsou zaplaceny do 9/2016.

Náklady na web: webhosting a doména, včetně objednávkového formuláře a webového e-mailu - cca 1000 Kč/rok, reklama cca 20 000 Kč/rok.

Web prodávám proto, že se mi příliš nehodí k mé hlavní profesi, tudíž tuto oblast působení opouštím a myslím si, že je škoda web zcela zrušit.

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat zde nebo přes info@vysokoskolskeprace.cz

Užijte si aukci!