Dobrý den,

nabízím k prodeji doménu http://cncdesign.eu spolu s webovým obsahem.
Předmětem prodeje je web postavený na míru, který slouží návštěvníkům k publikování a nahrávání šablon pro CNC zařízení. Jedná se o obdobu webů pro sdílení dat (rapidshare apod.), přičemž tento je cílen na uživatele zajímající se nebo pracující s CNC zařízeními, kteří obsah využijí. Ten je ve vektorech, nejčastěji v .eps souborech, který se přímo do stroje nahrává a dále je zpracováván. Tomu odpovídá i technické postavení celého webu (např. miniatury souborů, které lze vidět na úvodní stránce a dále se generují přímo z oněch nahrávaných .eps apod.).
Je možné chod stránek zpeněžit, například přes SMS brány, PayPal, reklamy Adsense (ty teď na stránkách jsou, ale pouze z důvodu ilustrativního použití) apod., s jakýmkoli řešením mohu poradit.
Rovněž je možnost, podobně jako např. na uložto.cz a dalších serverech, zpoplatnit několikanásobná stahování, zpřístupnit stahování bez čekání apod. K tomu již ostatně byly stránky připraveny, aby si návštěvník mohl stáhnout jakýkoliv soubor, ale bude-li chtít stáhnout další, musí vyčkat určitou dobu, pokud si tedy vyšší úroveň členství nezaplatí.
Součástí stránek je též administrace, kde je vidět přehled uživatelů a jejich členství, soubory a možnost je mazat apod.
Na požádání též není problém web přeložit do českého jazyka.

Po zakoupení obdržíte jak doménu, která je zaplacena ještě na tři čtvrtě roku, obsah stránek čítající především přes 1500 vektorových souborů pro průmyslové využití a databázi již registrovaných klientů.