Prémiová doména THE-EBOOKS.com

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 1 200 Kč

25. 02. 2017 14:09


********************************

THE-EBOOKS.com

********************************

- slovo Ebooks vyhledáváno 1,960,000/měsíc
- konkurence: MALÁ - STŘEDNÍ
- Prémiová 2-slovní doména
- .COM doména

Rozhodl jsem se prodat jednu ze svých zlatých domén. Momentálně nemám moc času se věnovat novým projektům kvůli škole a rodiné situaci.

S doménou jsem měl velké plány, ale protože jí už nepotřebuju, podělím se s vámi o ně, aby i nováček který si doménu koupí mohl začít hned vydělávat. :)

Mít plnou knihovnu knížek je super ale hlavní hodnota není v papíru ale ve vědomostech. Proto prodeje ebooků šly od roku 2014 o 317% nahoru. Jedná se o jednu z posledních .com domén, které mají větší hodnotu.

Doména má velký potenciál co se optimalizace hledání vyhledávačů týče, jelikož "ebook/s" je věc, kterou vyhledává Více než 70,000 lidí denně, většinou za účelem najít ebook, který by jim pomohl vylepšit život/ zhubnout/ vydělat. Pokud ho najdou, neváhají koupit!

Plán k úspěchu domény (jak jsem sliboval):

 

Výhoda je, že jsou zajištěny návštěvy přímo z vyhledávání googlu díky jménu, ale na samotný profit to nestačí. Projdu přes základní kostru, ostatní je na fantazii budoucího majitele, monosti jsou obrovské.

Je hodně stránek co se snaží prodat ebooky, bez počáteční hodnoty nebo bez toho, aby lidi navnadily. Tohle bude jiné. Vždy bude na stránce určitého ebooku nejenom jméno, popis, hodnota,... , ale také "Download free now".
Pokud lidi zaujme popis knížky, budou si moct stáhnout - za poskytnutí svojeho emailu, prvních pár stránek utnutých právě v tom momentu, aby je to navnadilo ještě víc.

Nejenom, že tímhle lidi web zaujme, ale zároveň bude člověk získávát email list, což je nejdůležitější věc dneška. Díky samotnému email listu bude schopný majitel prodat é víc než 340% než by prodal bez něj (vlastní zkušenost).

Vybudovat pinterest účet kolem zdraví, životního stylu, fitness a knih (známé citáty).
Za pár týdnů se dá dostat až k číslu 70,000 fanoušků, když bude člověk konzistentní.

Z pinterestu linkout na stránku obrázkem o určitém ebooku nebo citaci z něj kde v rohu bude "tlačítko", něco jako "Take a Look", obrázek je pošle na stránku ebooku.

Stáhnou si část zdarma -> majitel dostane email. Pokud koupí nebo ne, na tom moc nezáleží. Poskytnou svůj email, což je hlavní. V budoucnu bude moct majitel zprostředkovat obchody právě díky emailu.

Samotný ebook potom nebude váš, ale bude to buď přímý nebo plugin affiliate link na ebay nebo amazon, kdy vlastník webu bude dostávat % ceny (4-15%)

*********************************

Člověk nebude vydělávat přes noc, jenom získání fanoušků na pinterestu chce pár týdnů, dohromady bych počáteční práci na webu a jeho růstu viděl na 2 týdny.

Pokud na to ale má člověk čas a může se tomu věnovat, výdělek to bude super.

*********************************

Zhodnocení budoucích výdělků:

Jeden ebook se prodává cca za 20$, počítejme s nejhorší možností 5% profitem pro affiliate, což znamená 1$ za koupi. Že to není moc? Tak sleduj dál!Budu brát, že z 70,000 fanoušků navšíví stránku 40,000 (proklik kolem 50% je normální).
700 klientů něco koupí - výdělek pro majitele webu = 700$
10,000 klientů stáhne část zdarma a poskytnou email.

To je 10,000 potencionálních zákazníků. Podle statistik při pravidelných emailech koupí ještě minimálně 15% z nich -> 1500 dalších prodejů -> 1500$

Celkový výdělek za měsíc = 2200$

*********************************

Podobné prodeje domény ve světě

*********************************

EBOOKS.eu byla prodaná za $4,296
EBOOKS.biz byla prodaná za $2,530
EBOOKS.co byla prodaná za $3,100
EBOOKGUIDES.com byla prodaná za $800
EBOOKSITE.com byla prodaná za 1,573$


*********************************

Po prodeji

*********************************

Doména je momentálně hostovaná na Godaddy.com
Po tom, co bude doména oficiálně vydražena, kontaktuji výherce a domluvíme se na ostatních věcech.

 

Věřím, že všichni chceme obchod bez problémů! :)