Články o sexu

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 1 000 Kč

25. 09. 2017 12:27


Ve Wordu,byly psané pro celorepublikový soft erotický časopis,který se nerealizoval.Autorská práva jsou má.Je to 34 souborů různé délky. Např.:polohy,jak oživit intimní život,rady pro ženy jak najít partnera atd.Nic vulgárního.Různá délka.Níže malá ukázka,jde o začátek jednoho z textů.Jsem prof.copywriter,žádný šmírák :-).Nic staženého z internetu,vše původní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koukala jsem,že cca tři nebo čtyři texty jsou psané v chráněném zobrazení,neumím to odstranit,je to stará wordová šablona,s níž neumím,takže to nechám na vás.Tyto soubory se dají otevřít,ale nejdou tisknout atd.,jistě si poradíte.Cestuji po světě,nemám čas řešit :-).Děkuji.

Výtěžek jde na charitu pro týrané a zanedbané psy z nadace Psí naděje!Jinak by mi to nějak nestálo za to otevírat tu aukci s prodejem :-).

Zasílám přes úložiště spolehlivě po platbě předem.

Jsem z Prahy,praxe v oboru přes 25 let. Jsem seriozní.

 

Ukázka z úvodu jednoho textu: Klikněte prosím sem http://leteckaposta.cz/511413221

 

Tímto převádím autorská práva k textům na výherce aukce. Stačí, když mi pak pošlete po platbě na účet mailovou adresu,zašlu přes úložistě,poskytnu na sebe pochopitelně veškeré údaje.

(Pozn.Novou práci nepřijímám,občas mi z Webdealu někdo píše,ale skutečně nestíhám.Děkuji)

P.S.Info aktualne pro prihazujici:v dobe skonceni aukce budu mimo CR bez pristupu na net,reagovat budu proto az cca 30.9.Dekuji za pochopeni