2 články o bydlení

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 300 Kč

02. 12. 2017 22:14

0    


Někam na strany  o bydlení a životním stylu apod. Psáno čerstvě před pár dny pro celorepublikový magazín mezinárodního vydavatele (projekt však zrušili,čili se nevyužil). Je to 11 stran ve Wordu, je tam postahovaný z volně přístupných katalogů výběr nejlepších lustrů vhodných do stylu venkova. Článek má být inspirací pro čtenáře.Všechny výrobky jsou dostupné v ČR. Můžete i kontaktovat prodejce lustrů,ať Vám dá za reklamu nějakou korunu..Je mi líto ho vyhodit,bylo to hodně času a práce.Všechny výrobce lustrů jsem kontaktovala,nebrání se po dohodě zadat si inzerci,ale to už je na Vás.Je čerstvě udělaný.Jsem profesionální novinář.Praxe 25 let.Výtěžek jde na pejsky na charitu Psí naděje! Jinak bych aukci ani nevystavovala :-). Ukázku tu nemám,ale je to něco obdobného jako zde: https://www.prozeny.cz/clanek/svetla-inspirovana-prirodou-ty-proste-chcete-13808

Text je pečlivě zpracován, včetně kontaktu na výrobce toho kterého svítidla. Pečlivě zarovnaná písma atd. Např.u titulku máte cca 10 variant na výběr, napsala jsem toho z poctivosti víc :-).

 

Dále článek o českém a světovém skle, včetně historie výroby skla a skleněných výrobků, čtivé, 2 strany ve Wordu,bez fotek.

 

Oba články pro jistotu zkorigoval jazykový korektor, kterého jsem zaplatila, cena korektury je zahrnuta v ceně.

 

Cena v aukci je za oba články.

Po platbě zašlu mailem nebo přes úložiště výherci aukce. Jsem na cestách, nemám čas se tomu věnovat. Tímto prohlašuji,že jsem autorem,  a převádím práva po provedení platby na výherce aukce. Jsem seriozní. Hezký den!