BonusAlert

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 170 000 Kč

27. 09. 2017 08:49

0    


Prodáme projekt (BonusAlert www.bonusalert.cz)

Aplikace automaticky upozorní uživatele na obchody, v rámci obchodních center v ČR, u kterých je možné uplatnit některou z věrnostních karet a získat tak zajímavé slevy. Do systému zařazujeme jen ty obchodníky a slevové systémy, které přinesou reálnou finanční úsporu. Aplikace v tuto chvíli neupozorňuje na možnost získat „samolepky, hvězdičky, nebo smajlíky“ s následným doplatkem za získanou odměnu, ale reálné peníze. Pro správné fungování aplikace je třeba aktivovat datové přenosy ve vašem zařízení. Jakmile se uživatel ocitne v blízkosti obchodníka u kterého může použít bonusovou kartu, mobil na to upozorní!
Včetně navigace do obchodu.

NENÍ TŘEBA APLIKACI VÚBEC SPOUŠTĚT A MYSLET TAK NA TO, ŽE MÁTE U SEBE NĚJAKOU SLEVOVOU KARTU. NOTIFIKACE VÁM PŘÍJDE AUTOMATICKY NA MOBIL.

Je potřeba pravidelně aktualizovat data a hlavně nyní nabídnout placené služby navíc.
Buď pro firmy, které prezentují slevy, nebo pro uživatele aplikace, nebo prodávat reklamu a také zprostředkovávat vydávání věrnostních karet uživatelům, protože aplikace řadí obchody také dle výše slevy a uživatel hned vidí jakou kartu by mohl mít aby získal maximální výhody a slevy dle oborů které ho zajímají.

Aplikace je k dispozici ke stažení zde:
Bonusalert – Aplikace pro Android ve službě Google Play

Pouze pro Android

Dobrým obchodním směrem by také bylo aplikaci nabízet jako samostatnou licenci pro jednotlivé poskytovatele výhod a slev (TETA, DM drogerie, Blažek, všechny obchody s oblečením, knihkupectví, lékárny, města, obce, turisticky zajímavá místa) pouze pro jejich uživatele karet

Podrobnosti a další informace na vyžádání.

Prodej včetně ochranné známky (ÚPV) domén, web + mobilní aplikace, Programovala společnost AITOM.