Web pro affil, PR a AdSense - téma rodina

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 20 000 Kč

07. 12. 2017 19:08

0    


Dobrý den, prodám webový portál pro monetizaci affiliate programy a adsense. Webovky jsou na doméně www.krasnatehotna.cz. Spuštěn je od 17. září. Od té doby cca 3500 tisíce návštěv.

Monetizován zatím affiliate programy, kupujícímu sdělím kterými. Web prodávám, protože se mi blíží radostná událost, byl to jen pokus a nemám na něj čas....

O webu:

Web běží na Wordpressu - Layers.

Součástí je modul Woocomerce, Yoast SEO a další moduly, které zrychlují web a pomáhají dobrému SEO.

Na webu je nyní 50 originálních článků, některé jsou o délce přesahující 1500 slov. Články jsou z různého těsta. Testovala jsem na nich jak to celé funguje.

Některé články jsou již na prvních pozicích na KW na která jsou optimalizovány. Některé články mají nasazený i affil od Heureky, opět pro testování. 

Výdělek za období od října do listopadu cca. 1200 Kč. Náklady jsou hlavně na hosting (teď peyper host) a pokud budete platit copywritera...

Možnosti monetizace: AdSense, Affiliate (tisíce možných produktů v nejhledanějším odvětví - miminka, těhotné). Děti se budou rodit stále a rodiče jsou ochotni za děti platit tisíce (vím to sama od sebe). Přidat můžete i možnost bannerové reklamy placené nebo PR článků. To vše lze. 

Web má i Facebookovou stránku s cca 180 fanoušky. Nevěnuji se tomu, nemám na to teď čas. 

Pro zájemce:

Přihazujte nebo kupte pouze v případě, že máte o web zájem a máte na něj peníze. Nejsem plátce DPH. Pokud web vydražíte, zašlu vám na tuto částku fakturu se 7 denní splatností a jakmile budou prostředky převedeny, převednu na vás přístupy do adminu, předám FCB stránku. Web si musíte převést následně do 7 dnů na vlastní hosting. Můžete mít PeyPer host nebo jakýkoliv český.

Na otázky ráda odpovím.