Affiliate web vyber-darku.cz

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 1 500 Kč

30. 01. 2020 14:25

0    


Dobrý den,

 rád bych Vám nabídl portál připravený na affiliate marketing (výběr dárků). Web jsme kupovali a nechali doprogramovat plugin na vyhledávání a doporučování tipů na dárky podle různých parametrů. V současnosti jsou odkazy už nefunkční, omezili nebo zrušili jsme naše affiliate účty.

 

Důvodem prodeje jsou zdravotní potíže, které mě dost dlouho trápí a jsem kvůli nim každou chvíli u doktora nebo v nemocnici. Takže už dlouho jsem nedal nic na FB, což generovalo návštěvnost a příjmy.

Návštěvnost za posledních 12 měsíců dle GA je nových 2787 uživatelů.


Předáme kontakt na tvůrce plug-inu pro možnost doprogramování importu tipů na dárky. V současnosti je nutné vkládat vše ručně.
Dále je web plný textů o kupování dárků pro různé kategorie lidí, které je snadné doplnit o affiliate odkazy na různé weby.


Zároveň je součástí webu i sekce svátky, kde je informace o svátku pro každý den. I tyto články je možné doplnit o affiliate odkazy generující provizi.


Doporučujeme se webu a FB skupině (skvělé tipy na dárky) věnovat, když jsme přidávali na FB denně dárky (předvánoční období, Valentýn a další podobné příležitosti), byl affiliate obrat cca 500 Kč týdně. 

Web prodáme za 3 000 Kč + DPH (jsme plátci).


Jsme si vědomi spousty chyb na webu, ale již nemáme sílu ani ochotu se do toho pouštět, protože se chceme věnovat jinému projektu.

Můžete psát PM. Rád odpovím.