Prodám velký potenciál magazínu

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 11 111 Kč

24. 03. 2018 11:18

0    


Dobrý den,
Nabízím vám k prodeji magazín android-hry.cz

Na webu je hlavně maximální množství informací ze hry Clash Royale (stovky stránek) na které jsem také mířil co se týka klíčových slov.

Veškerá návštěvnost je téměř z googlu , která díky kvalitnímu SEO stále měsíčně roste. Momentálně jsme na tísícech zobrazení stránek za měsíc a to pouze za pár měsíců práce.

Web jsem si založil, protože tady v ČR není žádná konkurenční stránka, která by dokázala nejhranější android hře konkurovat. 

Ve dnech, kde jsme vydali nějaký slušný článek, postnuli na naší FB stránku, tak se na web dostalo tisíce lidí. články se mezi hráči rychle rozkřikly a byli jsme mezi špičkou v tomhle oboru. Pro představu na facebooku nejlepší příspěvky oslovovali přes 100 000 reálných lidí.

K magazínu navíc je k dispozici FB stránka, která má přes 3000 likes.

Návštěvnost stránek je zaručená vzhledem k tomu, že na webu je unikátní obsah o každé kartě ze hry, každé aréně a všech maličkostí.

Co se týká monetizace, tak na webu byl nasazen pouze adsense, který zatím vydělal cca 10000Kč za půl roku, což není moc, ale na druhou stranu je tady velký potencionál, protože lze nasadit na web affiliate program z jakéhokoliv eshopu zaměřeného na mobilní příslušenství (klidně dodám), kde v řádu takové návštevnosti bych se nebál o slušný pasivní příjem.

PŘÍKLAD NAŠÍ PRÁCE:

Na googlu je klíčové slovo „Clash Royale karty hledáno více jak  4 000 000x / měsíc a my jsme se dostali na 1. POZICI ve vyhledávání. To je jen jeden z příkladů naší dlouhodobé práce.

Pokud by Vás zajímalo bližší info, kontaktujte mě zde do zpráv.

Rád zodpovím jakékoliv dotazy.

Hezký víkend.

S pozdravem

Kovařík