PRODÁME GAMEOVER.TV + FACEBOOK STRÁNKU

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 2 000 Kč

26. 04. 2018 23:03

0    


O magazínu: 

K dispozici je několik článků v Anglickém jazyce, libovolná témata. (Přidáme odkaz na komunitu kde můžete zkopírovat volně dostupné články v Angličtině - volná licence, desítky článků)

Magazín funguje na platformě Blogger pro lehkou, rychlou a přehlednou manipulaci se články / administrací stránek. Jazyk blogu je nastavený na Anglický jazyk pro větší dosah čtenářů po celém světě. Nově publikovatelné články se automaticky zveřejňují na Facebook stránce fanouškům a sledujícím. Blog má elegantní a responzivní vzhled.

Zdroj výdělku:

Magazín je napojený na reklamní systém Google Adsense a Adnow.com.

Google Adsense nabízí vysoké provize, v magazínu si řídí automaticky sám kde zobrazovat reklamu pro nejlepší uživatelský dojem a nejpravděpodobnější možný proklik na reklamu. Cílená reklama podle posledního vyhledávání návštěvníka na google nebo dle tématu článku.

Adnow je nativní reklama, která působí jako odkaz na další článek v magazínu. Velká pravděpodobnost prokliku, protože je chytře vložena do Menu magazínu jako ,,Doporučeno pro tebe,,. Reklamy se přispůsobují jazyčně podle toho v jaké zemi se náštěvník nachází.

V obou případech je možnost výdělku jak za proklik tak za vidění reklamy. Reklamy jsou nastaveny responzivně.

Facebook stránka:

Každý den zájem o stránku narůztá, momentálně je k dispozici cca 6000 fanoušků a 6300 sledujících. Příspěvky mají vysoký dosah oslovených lidí, kladné reakce + dáme tip kam přispěvky sdílet.

Co je předmětem prodeje?

- Blog www.gameover.tv, doména a hosting

- Facebook stránka: www.facebook.com/gameover.messenger/

- Know-how: kam sdílet příspěvky, kde se souhlasem autora zkopírovat články, předáme příspěvky na rok dopředu

- Převod 

 

Dotazy zodpovíme ve zprávách.