Prodej eshopu PRÁDLOtrendy.cz

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 10 000 Kč

18. 08. 2018 10:02

0    


Prodávám eshop https://pradlotrendy.cz. Obchod jsem založil v srpnu 2016 a neustále se na něm pracovalo. V současné době se jedná o čistě automatizovaný eshop s nabídkou spodního prádla a oblečení, který je napojený na dropshipping.cz. Eshop generuje pravidelně objednávky. K dnešnímu dni na něm bylo uskutečněno 744 objednávek.

Veškeré náležitosti ohledně objednávek vyřizuje dodavatel, stejně tak řeší i případné vratky nebo reklamace. Provozovatel se stará pouze o marketing. Průměrná provize z objednávky je okolo 20%.

Návštěvnost eshopu je na provozovateli, respektive na jeho marketingu. V současné době jsou příchozí návštěvníci z facebooku, glami, zboži, google nákupů, adwords, skliku i organiku. Eshop má již slušnou indexaci ve vyhledávačích - denně dorazí 10 - 20 návštěv přímo z organiku.

Technickým řešením je prestashop. Eshop obsahuje spoustu užitečných modulů - automatický import produktů od dodavatele, přeposílání objednávek. Je rovněž možnost nákupu i dalších importních modulů (pro přidávání produktů od polských dodavatelů, které byly také po určitou dobu na eshopu v sortimentu nabízeny a zde již byla podstatně vyšší marže).

V případě jakýchkoliv dotazů prosím soukromou zprávu.