KERUI.cz - zabezpečovací zařízení s velkým potenciálem

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 0 Kč

09. 10. 2018 13:10

0    


Nabízím k prodeji velice atraktivní doménu    KERUI.cz    s velkým obchodním potenciálem. Značka KERUI ( oficiální doména www.keruistore.com ) je ve světě známa svými kvalitními produkty pro zabezpečení domácností či firem v perfektním poměru cena / výkon. Vzhledem k tomu, že rok od roku je čím dál více domácností vystaveno riziku vloupání, je alarm nejjistější volbou pro ochranu našich cenností i bezpečnosti.

*logo má pouze ilustrační charakter, není součástí prodeje domény

Značka KERUI je v česku v tuto chvíli nováčkem na poli zabezpečovacích zařízení což vytváří silný kupní potenciál pro případného prodejce této značky na CZ trhu. Pro koncové zákazníky jsou produkty značky KERUI jednoznačnou volbou v přímé konkurenci nabízeného portfolia.

Lídrem CZ trhu v zabezpečovacích zařízeních je společnost Jablotron, která na venek nepůsobí nijak zvlášť zvučně čili pokud zákazníkům nabídnete levnější produkty se stejnou, ne-li vyšší přidanou hodnotou, tak máte vyhráno.

 

Dle mé přibližné kalkulace se marže na těchto produktech pohybuje okolo 40-50% v každém případě vycházel jsem z agresivních koncových cen, pokud si nastavíte cenotvorbu vyšší případně si vyjednáte lepší nákupní ceny, tak se můžete klidně pohybovat na marži 80+ % což už je velice atraktivní komodita! Záleží také jak uchopíte prodej a propagaci této značky.

Co konkrétně prodávám :

Kolik stojí provoz :

  • Doména ( 151 Kč vč. DPH / rok ) - aktuálně je uhrazená až do 22.08.2019.
  • Hosting Wedos.cz ( 363 Kč vč. DPH / rok ) – není součástí prodeje a není podmínkou jej zřídit u společnosti Wedos.cz , výběr je čistě na Vás.

Je možné na této doméně postavit kompletní eshop nebo příkladně mikrosajtu s odkazem na produkty u affiliate partnerů kdy budete realizovat příjem z partnerských prodejů ( zde bude nutné zřídit dodatečně hosting / najít vhodného affiliate partnera s produkty KERUI ) nebo ji přesměrujete na svůj již vytvořený eshop do sekce produktů KERUI.

 

Nabízím Vám tedy možnost získat zvučnou a jasnou doménu na produkty, které obchodně dávají smysl.

 

V kostce bych zmínil informace, které jsou zásadní..

  • Sortiment zabezpečení domácností rok od roku roste.
  • Vzhledem k absenci této značky na CZ trhu si můžete nastavit cenotvorbu dle libosti.
  • Konkurence je v tomto segmentu méně atraktivní než uvažované produkty KERUI ve všech cenových hladinách.
  • Nastavení těchto zařízení je intuitivní a jednoduché.
  • Ve světě je tato značka zavedená a funkční viz. prodeje v řádech tisíců kusů na Aliexpress : kerui.aliexpress.com
  • Značka se ve světě účastní řady veletrhů čili se nejedná pouze o online projekt, který by rychle vyrostl a poté se ztratil ( samozřejmě ze své pozice nemohu garantovat celoživotní existenci této značky v každém případě má nakročeno správným směrem ).



Některá produktová videa :

Oficiální YouTube kanál :

KERUI Official

Investiční příležitost :

Doména je zároveň vhodná jako investice. Čínské značky jsou v česku resp. v celé EU čím dál populárnější, což stačí vidět na značkách jako je Xiaomi, Huawei, Honor aj. Po vstupu KERUI na CZ trh se Vám samozřejmě hodnota této domény násobí.

Proč tuto doménu prodávám?

Měl jsem v plánu si tuto doménu nechat, vytvořit si na této doméně eshop s produkty KERUI a prodávat je koncovým zákazníkům případně i velkoobchodně. Bohužel vzhledem k tomu, že jsem dostal ve stávajícím zaměstnání nabídku, která se neodmítá, jsem nucen tento projekt prodat. Náročnost mé nové pozice bude natolik vysoká, že se tomuto projektu nemohu věnovat, tak jej radši předám někomu, kdo se mu bude moci naplno věnovat a vydělávat peníze.

 

Cena této domény je 5.599 Kč nejsem plátce DPH.

 

V případě dotazů mě můžete kontaktovat zde přes SZ.

Roman Vlček

*Nezastupuji firmu KERUI, neprodávám obchodní partnerství s touto firmou ani její produkty. Výše zmíněný projekt je pouze teoretickou úvahou využití mnou nabízené domény v každém případě je čistě Vaší volbou, jak tuto doménu po zakoupení využijete.