UMIDIGI.cz - populární značka mobilních telefonů

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 0 Kč

19. 11. 2018 19:20

0    


Nabízím k prodeji velice atraktivní doménu    UMIDIGI.cz    s velkým obchodním potenciálem. Značka UMIDIGI ( oficiální doména www.umidigi.com ) je čínská společnost, která se specializuje na výrobu smartphonů a příslušenství k nim. Firma byla založena v roce 2012 a od té doby ušla již velký kus cesty což je znát i na komunitě, která čítá téměř 300.000 uživatelů na oficiálním Facebook profilu a více jak 7.990.000 zhlédnutí na oficiálním YouTube kanálu.

 

*logo má pouze ilustrační charakter, není součástí prodeje domény

Značka UMIDIGI je v česku v tuto chvíli nováčkem na poli smartphonů což vytváří silný kupní potenciál pro případného prodejce této značky na CZ trhu. Pro koncové zákazníky jsou produkty značky UMIDIGI atraktivní alternativou k zavedeným značkám s perfektním poměrem cena / výkon.

Dle mé přibližné kalkulace se marže na těchto produktech pohybuje okolo 30-35% což je díky vyšším nominálním cenám v segmentu mobilních telefonů velice slušné číslo. Záleží také na vývoji cen konkurence ke které budete nejspíše cenotvorbu přibližovat. V každém případě portfolio pro rok 2018 je více jak zajímavé!

Velkým benefitem této značky jsou také kvalitní marketingové materiály podporující prodeje této značky viz. níže uvedené bannery, rozsáhlá komunita na sociálních sítích, videoprezentace + globální oficiální webová stránka (jedná se pouze o demonstrativní příklad několika marketingových materiálů, celkově jich je mnohem více) :

Některá produktová videa :

Produktové stránky :

Co konkrétně prodávám :

Kolik stojí provoz :

  • Doména ( 151 Kč vč. DPH / rok ) - aktuálně je uhrazená až do 22.08.2019.
  • Hosting Wedos.cz ( 363 Kč vč. DPH / rok ) – není součástí prodeje a není podmínkou jej zřídit u společnosti Wedos.cz , výběr je čistě na Vás. Hosting není podmínkou pro držení domény.

Je možné na této doméně postavit kompletní eshop nebo příkladně mikrosajtu s odkazem na produkty u affiliate partnerů kdy budete realizovat příjem z partnerských prodejů ( zde bude nutné zřídit dodatečně hosting / najít vhodného affiliate partnera s produkty UMIDIGI ) nebo ji přesměrujete na svůj již vytvořený eshop do sekce produktů UMIDIGI.

 

Nabízím Vám tedy možnost získat zvučnou a jasnou doménu na produkty, které obchodně dávají smysl.

 

V kostce bych zmínil informace, které jsou zásadní..

  • Výborný poměr cena / výkon napříč celým portfoliem.
  • Vzhledem k absenci této značky na CZ trhu si můžete nastavit cenotvorbu dle libosti.
  • Rozumně široké portfolio produktů zastoupené v celém cenovém spektru.
  • Velký zájem ze strany koncových zákazníků o „alternativní“ značky ( viz. Xiaomi, Huawei, Honor, ASUS aj. ).
  • OS Android ve všech zařízeních UMIDIGI včetně české mutace => podpora všech aplikací dostupných na Google Play.
  • Ve světě je tato značka zavedená a funkční viz. prodeje v řádech tisíců kusů na Aliexpress : umidigifactory.aliexpress.com

Investiční příležitost :

Doména je zároveň vhodná jako investice. Čínské značky jsou v česku resp. v celé EU čím dál populárnější, což stačí vidět na značkách jako je Xiaomi, Huawei, Honor aj. Po vstupu UMIDIGI na CZ trh se Vám samozřejmě hodnota této domény násobí. Stačí se podívat na veleúspěšnou značku Xiaomi o které by před cca. 7 lety nikdo neřekl, že může tak moc rozvířit vody na mobilním trhu. O Huawei ani nemluvě – aktuálně 2. největší výrobce telefonů na světě.

Proč tuto doménu prodávám?

Měl jsem v plánu si tuto doménu nechat, vytvořit si na této doméně eshop s produkty UMIDIGI a prodávat je koncovým zákazníkům případně i velkoobchodně. Bohužel vzhledem k tomu, že jsem dostal ve stávajícím zaměstnání nabídku, která se neodmítá, jsem nucen tento projekt prodat. Náročnost mé nové pozice bude natolik vysoká, že se tomuto projektu nemohu věnovat, tak jej radši předám někomu, kdo se mu bude moci naplno věnovat a vydělávat peníze.

 

Cena této domény je 5.599 Kč nejsem plátce DPH.

 

V případě dotazů mě můžete kontaktovat zde přes SZ.

Roman Vlček

*Nezastupuji firmu UMIDIGI, neprodávám obchodní partnerství s touto firmou ani její produkty. Výše zmíněný projekt je pouze teoretickou úvahou využití mnou prodávané domény v každém případě je čistě Vaší volbou, jak tuto doménu po zakoupení využijete.