Cosplayer.cz | E-shop nejen s filmovými doplňky

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 5 000 Kč

29. 10. 2018 13:39

0    


Zdravím,

nabízím k prodeji e-shop na pěkné doméně cosplayer.cz, který je v provozu od května 2016. E-shop je zaměřený především na mladší cílovou skupinu a kromě herních, filmových a seriálových doplňků/šperků jsme chtěli zahájit také prodej látek, spojovacího materiálu, ozdobných broží, plastových i kovových replik zbraní předlohových postav a další sortiment, kterého se dá vyjmenovat a prodávat opravdu spousta.

E-shop je provozován na systému eshop-rychle.cz a v plánu byl, kromě výše uvedeného, přechod na Prestu - vznikl i nakódovaný grafický návrh HP + podstránek, který mohu dodat.

Návštěvnost se v roce 2017 pohybovala okolo 160 návštěv měsíčně, tento rok klesla na 110 návštěv měsíčně. Obrat v roce 2016 byl cca 11.000 Kč, v roce 2017 cca 17.000 Kč, v tomto roce pouze cca 4.000 Kč.

Důvodem poklesu je, že ve druhé polovině roku 2017 jsme se pustili do dvou velkých projektů zároveň a novou verzi e-shopu jsme už bohužel z nedostatku čas nedokončili, nebyl čas na aktualizaci sortimentu, což je u téhle oblasti velice rychle znát a celkově jsme přestali eshop propagovat a už pouze vyřizovali nové objednávky.

Stále vznikají nové hry/filmy/seriály a je nutné držet s nimi krok -tím je zaručen neustále nový přísun klíčových slov, na která se dá tvořit nový obsah a doplňovat nové produkty a to dává e-shopu do budoucna dlouhou životnost, protože cosplay komunita je u nás poměrně početná a dále narůstá. Cosplayeři přesto nemusí být nutně hlavním zákazníkem - často se jednalo o objednávku šperků, broží, přívěsků na klíče atd. jako upomínky na oblíbený seriál/hru nebo jako drobný dárek (pro kolegyni/kolegu, do školy atp.).

V ceně tedy je:

  • doména cosplayer.cz
  • nové logo
  • přenechání účtu na eshop-rychle.cz
  • přenechání z velké části nakódovaného nového designu (to považuji spíše za malý bonus)
  • přenechání skladových zásob, které jsou aktuálně vidět na e-shopu (od každé položky 1-2ks skladem)
  • předání všech informací potřebných k plynulému převzetí provozu e-shopu


Rád sdělím podrobnosti do PM a doložím obraty i návštěvnost.