Auto-web s očekávanou výnostností 1-2 mil. ročně

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 14 999 Kč

02. 03. 2021 20:59

0    


Dobrý den,

nabízím na prodej nově vytvořený web, zaměřený na přímé propojení zákazníka s kupujícím. 

Jedná se o webové stránky www.carcaring.cz, které plní několik funkcí:

- Je zde databáze autorizovaných prodejců automobilů, autobazarů, autoservisů, pneuservisů, autovrakovišť, prodejcích autodoplňků, náhradních dílů, ručních myček a autodetailingu a prodejce autopolepů a tónování.

- Poptávkový formulář určený pro lidi (zákazníky), kteří shánějí ke koupi nové či ojeté vozidlo, náhradní díl na vozidlo, pneumatiky, použitý díl z vrakoviště atd.

- Inzerce akčních vozidel za zajímavé ceny

Myšlenkou stránky, je pomoc zákazníkovi díky databázi, který shání určité vozidlo (nebo cokoli jiného související s autama) tak, aby samotní prodejci dokázali nabídnout svoji nejlepší nabídku.

Přidání partnera (tj. autobazar, prodejce dílů atd...) je zpoplatněno, což přináší zisk provozovateli stránek. Jedná se o naplnění databáze několika tisícemi partnerů!

Stránky přinášejí potenciál ve vysoké výnosnosti. Zárověň to vyžaduje věnovat tomu nějaký čas, což je pro mě kvůli jiným pracovním aktivitám nemyslitelné.

Nabízím kompletně celý web, přístup do administrace, zaškolení, pracovní email a kompletní celou databázi s několika tisíci kontakty!

Více informací rád sdělím a vysvětlím po telefonu, případně nejlépe na osobním setkání.