Multifunkční šátky s potiskem jako skvělý reklamní předmět

Reklamní předměty mají stále smysl. V dnešní digitální době dokáží lidé naopak ještě více ocenit, když jim dáte něco fyzického. A může to být třeba i drobnost. Je však pravdou, že tužkou už dnes moc nezaujmete, reklamní předměty se posunuly, firmy hledají zajímavější příležitosti.

Možností je celá řada. Největší úspěch mají rozhodně praktické dárky, které se dají reálně využít. Darujte třeba náplasti, powerbanky, USB klíčenky, golfové míče nebo multifunkční šátky s potiskem.

Udělejte radost univerzálním kouskem oblečení

Oblečení je pokaždé sázkou na jistotu, i když trička už jsou trochu okoukaná. Kromě toho je složité odhadnout vhodnou velikost, střih atd. Pusťte se do něčeho jednoduššího. Právě u multifunkčního šátku nemusíte žádnou velikost řešit, jediné, co si vybíráte, je vzor.

Někdo mu říká multifunkční bezešvý šátek, další nákrčník, případně buff. Každopádně jde o šátek z jemného pružného mikrovlákna, který má celou řadu využití. Poslouží při běžném nošení i na sportovní aktivity. Ochrání vás před větrem, deštěm i chladem.

Nechte si navrhnout multifunkční šátek přímo pro vás

Chcete-li využít multifunkční šátky s vlastním potiskem jako reklamní předměty, obraťte se na společnost Bluearrow. Používá šátky ze 100% polyesterového mikrovlákna, které potiskuje sublimační metodou. Šátky je tudíž možné prát na 60 °C, aniž by docházelo k vyblednutí potisku.

Sami si zvolíte, jestli máte zájem o volné zakončení, nebo pružné obšití na obou stranách. Vyberete si také způsob zabalení a dodání – buď do uzavíratelného PE sáčku, nebo ekologicky s papírovým přebalem. A design? Ten si můžete navrhnout sami, případně vše nechat na zkušených designérech. Navrhnou vám šátky originální, veselé, barevné, ladící s identitou vaší firmy a samozřejmě opatřené vaším logem. To je na reklamním předmětu nezbytné.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *