Potřebujete změnu? Zkuste práci realitního makléře pro RE/MAX Anděl

Stále jste ještě nezjistili, čím chcete být, až „vyrostete“, ale víte, že současná profese vás nebaví? Zkuste pozici realitního makléře, která vám nabízí flexibilní post, kde si vy určujete kdy, a jak moc budete pracovat. Zároveň vám umožňuje pomáhat lidem v tíživých situacích a vás nutí k seberozvoji. Jaké je to být realitním makléřem a je to vhodná práce zrovna pro vás?

Potřebujete praxi pro výkon realitního makléře?

Klasický problém dnešních dní, každý, kdo hledá práci, vidí v inzerátech ten frustrující nápis: Praxe vyžadována. Na pozici realitního makléře pro RE/MAX Anděl tomu je ale jinak. Majitel této realitní kanceláře věří, že skoro každý se dokáže naučit této profesi s trochou snahy, úsilí a entuziazmu, naopak nevyžaduje ani žádný titul. Je tak otevřený spolupráci i s jedinci, kteří jsou zatím nemovitostmi nepolíbení, musí z nich ale vyzařovat chuť se učit a jistý elán.

Co je náplní práce realitního makléře?

Jestli čekáte pár prohlídek s klienty za den a výdělek v milionech, tak jste na špatné adrese. Práce realitního makléře je tvrdá dřina. Na druhou stranu nabízí flexibilní podnikání. Ano podnikání – jedete sami na sebe, ale pod štítem silné společnosti, která vám pomůže, zaškolí vás a pravidelně vám bude umožňovat posun pomocí různých kurzů a školení. Náplní práce v realitách je nabízení služeb. Tímto vším musíte být, když chcete být realitním makléřem:

  • finančním poradcem a správcem
  • terénním pracovníkem
  • asistentem
  • psychologem
  • opora klienta

Jaké je finanční ohodnocení?

Platové odhodnocení je hodně variabilní, čistě záleží na jedinci. V RE/MAX Anděl jsou i tací, co si vydělávají ročně milion, na druhou stranu neschopný makléř bude mít i mizivý plat. Ve zkratce plat realitního makléře je ohodnocen čistě dle jeho výkonu a závisí jen na něm a jeho úsilí.

Jak vypadá běžný den makléře?

Běžný den makléře bude pokaždé jiný. Čas, kdy bude pracovat, si určujete sám. Většinu času věnuje přípravě ideálních podmínek ke koupi. Taktéž zařizuje veškeré smluvní dokumenty a komunikuje s bankami, katastrálním úřadem a exekučními společnostmi. Až v poslední řadě řeší inzerci, prohlídky a právní servis pro klienty. I přes flexibilní pracovní dobu musí každý makléř být dvacet čtyři sedm na telefonu a reagovat musí obratem. Je pravdou, že v kanceláři si moc času nepobudete, naopak vás lidi většinou uvidí v „terénu“ – na schůzkách, prohlídkách, v různých institucích a společnostech, a hlavně na telefonu kdekoliv – to je práce realitního makléře.

Jak se stát makléřem?

Otázka, jak se stát makléřem, se dá odpovědět celkem snadno. Odpovězte na inzerát nějaké realitní kanceláře, a pak vynaložte mnoho úsilí a píle, jen to vás dovede k profesní úspěšnosti.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *