Pracovní trička s dlouhým rukávem jedině z textilního velkoobchodu

Ačkoliv pracovní trička nejsou typickým pracovním oděvem, jejich nabídka je v současné době na trhu velmi obsáhlá. Za stále větší oblíbeností triček, které nejsou pouze součástí našeho šatníku, stojí fakt, že mají řadu výborných vlastností, jež oceníte i při těch nejnáročnějších pracovních podmínkách.

Vsaďte na kombinace materiálů

Pracovní trička s dlouhým rukávem mají skvělé funkční vlastnosti, mezi nimiž jmenujme hlavně prodyšnost, nemačkavost a nenasákavost vlhkosti. Dále oceníme antistatické, nehořlavé a reflexní materiály. Při výrobě funkčních triček se nejčastěji používá kombinace bavlny a polyesteru, s jejichž pomocí se snadno dosahuje výše jmenovaných vlastností. Je-li k nim navíc přidán elastan, máme zaručeno pohodlné nošení oblečení po celý den, neboť se ideálně přizpůsobí našemu tělu.

Vybírejte dle oboru

Před samotných výběrem pracovního oblečení bychom měli zohlednit, v jakém oboru pracujeme. S tím souvisí i fyzická aktivita a nezbytnost ochranných pomůcek. V každém případě má být pracovní oděv pohodlný, z trvanlivých a příjemných materiálů. Trička již není třeba pořizovat pouze v unisex variantě. Na trhu jsou k dostání slušivé modely pro ženy i pro muže. U žen zvýrazní pas, u mužů bicepsy.

Kde nakoupit?

Již více než 20 let se věnuje přímému prodeji reklamního, firemního a sportovního textilu výrobce Xfer s. r. o. Tato společnost provozuje eshop, na němž si jednoduše vybrané oblečení objednáte. A že je skutečně z čeho vybírat. Kromě zmiňovaných triček tu naleznete též polokošile, mikiny, fleecové oblečení, bundy, vesty, kalhoty, kombinézy atd. Kromě samotného prodeje oděvů se firma věnuje také jejich potisku či výrobě na zakázku. Zcela dle vašich představ vám vyrobí firemní oblečení na míru, dle zvolených materiálů, střihů a barev.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *