Čalouněná postel s úložným prostorem

Při výběru postele je třeba dívat se na několik faktorů, které dokáží ovlivnit celkovou kvalitu spánku. Nejde jen o designovou stránku, která je také důležitá. Dívat se však je třeba i praktickou stránku, jako je velikost či úložný prostor.

Čalouněné postele jsou odjakživa považovány za praktické a designové postele. Na výběr je mnoho typů postelí, mezi nimi i čalouněné postele s úložným prostorem. Ten je bonusem, který v ložnici využijete během celého roku. Tento typ postelí je vhodný hlavně do menších bytů nebo menších ložnic. Úložný prostor v posteli ušetří mnoho místa. Umíte jej využít k odkládání ložního prádla, polštářů, sezónních věcí či oblečení, které během zimy nebo léta nenosíte.

Úložný prostor se v čalouněných postelích nachází pod zabudovaným roštem, který lze vyklopit pomocí látkového úchytu. Výhodou otevírání postele z boku je oddělený úložný prostor. Při jejím otevírání vždy otevřete jen jednu stranu postele.

Otevírání z přední strany je také jedním z praktických otevírání. Věci, které využíváte párkrát do roka můžete uskladnit až pod část hlavy a páteře. Díky tomu si tak umíte velmi prakticky pokládat věci podle frekvence používání. Postel s úložným prostorem může být vybavena i matrací. Díky tomu se tak nemusíte dlouho rozhodovat o tom, jakou matraci si do nové postele zvolíte. Kromě toho je na posteli položena i vrchní matrace, která chrání postel před znečištěním a poškozením.

Čalouněné postele jako designový prvek v ložnici

Postele s čalouněním jsou nejen zmiňovaným praktickým, ale také designovým prvkem ložnice. Díky vysokému čalouněnému čelu postele působí elegantně a mohutně. Vybrat si také můžete z širokého výběru odstínů. Čalouněné postele jsou totiž neomezeným produktem na barvy a design. Pokud máte rádi eleganci, vybrat si můžete bílé čalouněné postele. Pokud jste zastáncem netypických barev, sáhněte po žluté, modré či tyrkysové.

Můžete si vybrat také z materiálu čalounění, který dotváří celkový design postele. Ať už máte rádi kůži, nebo jste zastáncem klasiky, čalouněné postele poskytnou výběr a ulahodí i náročným zákazníkům. Pokud si rádi vychutnáváte pro spánkem večerní čtení knihy či sledování televize, čalouněné postele jsou pro vás ideální možností. Tyto postele totiž vynikají vysokým a měkkým čelem, které oceníte ve dne i v noci.

Čalouněné postele budou vám vždy ulahodí nejen po praktické ale i designové stránce. Měkké čalounění, velký úložný prostor, výběr barevného odstínu a mnoho dalšího.

Nejen čalouněné, ale i masivní postele naleznete na drevko.cz.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *