Propagujte svoji firmu všude. Co například plastové nádobí?

Propagační prvky na tričkách, psacích potřebách, diářích apod. jsou standard. Zkuste něco ojedinělého. Například svačinové boxy. Máte pocit, že nejsou lidem tolik na očích jako například propiska? Naopak. Do karet této komunikační cestě hraje dnešní trend zdravého životního stylu. Lidé si připravují pokrmy doma a ideální jsou pro ně praktické svačinové boxy různých tvarů.

Svačinové boxy – nabídka

Nemusí to být ani dospělí, kdo si připravují jídla. Rodiče ocení, když dostanou praktický box na svačinky pro své děti. Lidé dost často využívají krabičky, v nichž dostanou například dovezené jídlo. Jenže tyto boxíky jsou jednorázové. Sice chvilku vydrží, ovšem opakovaným zavíráním a otvíráním se opotřebí uzávěr a krabička pak už tak netěsní. Navíc není například členěná, kompaktní a je neskladná, protože výrobci nemyslí na to, že si je dáte do tašky či kabelky. Klasické svačinové boxy jsou z odolnějšího materiálu, mají propracovanější profil a i designově jsou přijatelnější. Navíc máte na výběr z mnoha druhů. Lze si pořídit svačinové boxy jednoduché, můžete mít i krabičku členěnou, kde se vám dohromady nesmíchají jednotlivé pokrmy. Prodávají se i plastová pouzdra na ovoce, jako jsou banán nebo jablko, což je praktické, protože se jídlo nepromáčkne.

Vratný kelímek – nejlepší design

Svačinové boxy jsou v neposlední řadě vhodné i z hlediska ekologického, protože je můžete používat opakovaně. Nejinak tomu je i u vratných kelímků. Možná jste na ně narazili na trzích, v zoo apod. Je to jednoduché. V daném komplexu si koupíte nápoj ve vratném, zálohovaném kelímku a v každém stánku si do něj necháte nalít pití. Někteří lidé si jej ovšem nechají, když se jim líbí. Nevadí, ideální možnost propagace. Stačí zvolit pěkný obrázek, kterým zaujmete. Ať už jde o boxy na svačinu nebo vratný kelímek, nejen je najdete na e-shopu firmy Elasto, která se specializuje na 3D reklamu. Ve své nabídce má ovšem bohatý i výběr drobných reklamních předmětů až po luxusní firemní dárky, které vám personalizuje.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *