Nabízíme k prodeji čerstvě dokončený shop www.gameover.tv.

Cílená skupina lidí jsou převážně fanoušci Anime, Cosplay (kostýmů), filmových a seriálových hrdinů, sběratele komixových věcí, gaming fan., YouTube fan..

Zboží v shopu tvoří hlavně oblečení, boty a doplňky. Najdete i velké zastoupení v kostýmech, zavazadlech, herních potřebách a věci do domácnosti.

Marže je momentálně nastavená na 200% tj. čistý zisk 100%. V nastavení lze marži nastavit (aktualizovat) podle sebe jedním tlačítkem automaticky v celém shopu. Pro náročnější můžete vytvořit na každou kategorii marži zvlášť nebo na každý zboží podle potřeby. 

Shop jede na platformě WordPress. V administraci je nainstalován speciální plugin, který dokáže importovat zboží od dodavatele, které chcete - je potřeba upravit popisky apod. na to máte speciální editor. Dále jedním tlačítkem importujete na shop všechny hodnocení a recenze od spokojených zákazníků u dodavatele (můžete filtrovat podle zemích, kolik hvězdiček dali zboží, nechat si je automaticky přeložit do jiného jazyka...) - vypadá to důvěryhodně a lidé se nebudou bát hned na začátku fungování obchodu nakupovat. 
Vše je propojené jak má být - při objednávce dostáváte upozornění o nákupu stejně jak nakupující, přes kontaktní formulář dostáváte zprávy na e-mail, registrovaný zákazník dostává pokyny automaticky na e-mail, zapomenuté heslo k účtu. 
Platební brána akceptuje PayPal, VISA, MasterCard, Discover a American Express. V administraci si můžete jednoduše podle návodu platební bránu napojit jinou pokud by nevyhovovala stávající. 
Měna je nastavená na euro a dolar. V nastavení pomocí dvou tlačítek můžete nastavit více měn (i CZK) kde se Vám aktualizuje každý den kurz. 
Jazyk obchodu je Anglický, protože nemá žádné bariéry kde může působit. V nastavení lze nastavit i jiné jazyky popř..
Tabulky návštěvností a prodeje jsou propojené s Google Analytics přímo v administraci. 
Lze nastavit slevové kupóny, při minimální objednávce / od několikátého ks zboží DOPRAVA ZDARMA (osobně jsem do obchodu vybíral zboží kde je automaticky doprava zdarma od dodavatele do až 240 zemí světa - lze taky při importu vyfiltrovat), sledování zásilky - zákazníci budou mít přehled kde se jejich zásilka nachází.

E-SHOP je připraven vydělávat, ale je potřeba vyřešit SEO a propagace. Na SEO je nainstalován plugin yoast SEO, který je potřeba nastavit. K obchodu přidávám i Facebook stránku a Instagram (cca 5000 lidí a 2500 lidí).

Předmětem prodeje je E-shop, přepis domény / hostingu / platební brány, Facebook stránka a instagram obchodu, odkazy na orientaci v administraci / importu zboží / nastavení marže apod. + pluginy zainteresované v hodnotě 5000,-.