Migrace všech dat z Prestashop 1.4, 1.5 a 1.6 na Prestashop 1.7

Informace o nabídce
Cena 990 Kč
Objednat
Hodnocení N/A
Spolehlivost N/A
Popis nabídky

Zvažujete přechod také zvanou migraci staršího e-shopu na Prestashop na nejnovější verzi Prestashop 1.7? Máte strach, že s přenesením bude spousta práce a také by se mohlo ledacos pokazit z hlediska indexu stránek?

Provádíme přechody a migrace dat z Prestashop 1.4, 1.5, 1.6 a to na nejnovější verzi Prestashop 1.7. Přeneseme veškeré zboží, kategorie, sklady, popisy i obrázky nebo nejrůznější parametry. S kategoriemi a zbožím, přesouváme také ID a Url adresy, ale také meta tagy jako je meta titulek, meta popis či meta klíčová slova. Díky tomu máte 100% jistotu, že vše zůstane zaindexováno a neprojeví se chyby 404.

Migrace zákazníků:

Jedno z nejcenějších co na e-shopu máte jsou jistě zákazníci. Zákazníky, skupiny zákazníků (B2B), jejich hesla i uložené adresy přemigrujeme na nový e-shop.

Migrace objednávek:

Do nového e-shopu na Prestashop 1.7 Vám také přeneseme objednávky, jejich statusy a faktury.

Další přenosy:

Jako další se migrují ceníky, sazby DPH, dopravci, výrobci, dodavatelé, veškeré CMS stránky (texty) nebo například multijazyčnost.

Cena služby: 990,-Kč

Na migraci máme vyvinutý program, který vytvoří konzoli na stávajícím Prestashopu a překopíruje veškerá data na Prestashop 1.7. Je také možnost kopírovat např. z 1.5 verze na verzi 1.6.