Prodám webovou stránku s názvem Architekt.

Architekt je výkonný a snadno použitelný nástroj webových stránek a slouží v první řadě na tvorbu HTML stránek s funkčními prvky. Může se použít několika různými způsoby: jako zvláštní stránka, aplikace SaaS, integrovaná do stávajících projektů apod.

FUNKCE STRÁNKY

Textový editor - poklepáním na libovolný textový obsah otevřete textový editor, kde můžete upravit textový obsah a na zvýrazněný text použít a odstranit různé styly.

Živé úpravy - snadno, vizuálně a v reálném čase můžete upravovat většinu vlastností prvků, jako je výplň, okraj, orámování, stíny, pozadí, styly textu a další. Nebo upravte html, css a js ručně pomocí integrovaných editorů kódu, abyste dosáhli maximální kontrolu nad projektem.
Publikování a export Stažení celého projektu, jeho zveřejnění na vzdálený server prostřednictvím FTP nebo připojení vlastních domén / subdomén na zobrazení projektů.

Šablony - Architekt je vytvořen s více než 20 předem připravenými šablonami a z administrátorské oblasti můžete jednoduše nahrát libovolnou šablonu html nebo bootstrap.

Flexibilní systém prvků - použijte jeden z více než 40 prvků dodávaných s architektem nebo si snadno vytvořte své vlastní prvky.

Rozšířené Drag & Drop - Snadno přesuňte prvky v nástroji Builder jejich přesunutím na požadované místo.

Režim SaaS - vydělávejte peníze pomocí zabudovaného prémiového předplatného systému. Vytvořte různé plány, pomocí kterých se mohou uživatelé přihlásit k odběru, a ovládejte, jaké funkce a omezení má mít každý plán.

Vysoký výkon - Architect je lehký a má rychlý výkon a rychlost načítání stránky po vybalení z krabice.

Editor vzhledu - pomocí vestavěného editoru vzhledu lze snadno spravovat vzhled svého webu (barvy, logo, vstupní stránka, nabídky atd.).
Reklamy - Vložte reklamní kódy do integrovaných reklamních prostor v panelu správce a Architect je zobrazí automaticky.

Role a povolení - Přiřaďte uživatelům role a povolení k udělení nebo omezení přístupu k specifickým funkcím na webu.

Analytics - Google Analytics je integrován přímo do správcovského panelu, takže nemusíte vidět samostatnou stránku, abyste viděli, jak se vašemu webu daří.
Vícejazyčný systém - Stránka se dá snadno přeložit z administračního panelu, má také podporu více jazyků.

SEO Editor - SEO značky pro všechny stránky lze upravovat přímo z editoru vzhledu v administrační oblasti.

Autentifikace - Plně vybavený autentifikační systém se sociálním přihlášením (facebook, twitter a google), běžné přihlášení, registrace, obnovení hesla, nastavení účtu a další.

Profesionální design - dokonalý pixelový profesionální design založený na materiálovém designu společnosti Google.

Při rychlém jednání se umíme na ceně dohodnout.