Profesionální kódování webů do HTML, CSS a JS

Informace o nabídce
Cena 540 Kč
Objednat
Hodnocení N/A
Spolehlivost N/A
Popis nabídky
Dobrý den,
 
moje jméno je Michal Jeřábek a nabízím kvalitní a profesionální kódovaní šablon na míru do HTML, CSS a JS se zaměřením na uživatele webu i uživatele kódu. To znamená se zaměřením na vysokou přístupnost, použitelnost a perfektní zobrazení webu na jakémkoliv zařízení a přehledný, strukturovaný a systematický kód.
 
Kódování se věnuji již téměř 9 let, během kterých jsem pracoval na mnoha desítkách projektů. Můžete se podívat například na:
 
 
Při kódování plně respektuji práci designera. Šablony jsou také rozumně optimalizované pro rychlé načítání, efektivní (plynule a rychle reagující na uživatelskou interakci), nerozpadají se při vložení reálného obsahu* a také plynule responzivní i bez návrhu mobilní verze (například weby pro Yonex nebo Czech Badminton byly vytvořeny bez mobilního návrhu).
 
Kód dostanete v HTML, CSS a JS (ES2015+ a Babel) + NPM a Gulp. Dostanete také podrobný popis toho, jak šablona funguje (vysvětlení struktury kódu a souborů, použití automatizace, dokumentace k důležitým komponentům apod.), abyste ji mohli snadno dále vyvíjet i beze mě.
 
Kódování na míru znamená, že nepoužiju Bootstrap ani jiné podobné frameworky. Šablony nenasazuji na CMS systémy jako WordPress apod.
 
Co říkají klienti?
 
S Michalem jsem měl možnost již spolupracovat na několika projektech v pozici UX designéra. Velmi oceňuji jeho pečlivost a přesné dodržení struktury všech navržených prvků. Michal vždy ve stanoveném termínu dodal kvalitní kód, který je pro vývojáře velmi dobře dokumentován. Dále velmi oceňuji přesah i do dalších oborů jako UX a vývoj back-endu, díky kterému velmi dobře chápe potřeby všech zainteresovaných lidí na projektu. V poslední řadě bych vyzdvihl dobrou komunikaci.

 

Dean Brabec, Digital Marketing Specialist & Designer
 
Cena: 540 Kč / h.
 
Se zakázkami typu "potřebuji posunout x doleva" nebo "potřebuji změnit barvu tlačítka" se prosím obraťte na někoho začínajícího, kdo se teprve učí.
 
Více informací najdete na mjerabek.cz.
 
Díky za Váš čas.
 
Michal Jeřábek
 
* Ano, skutečně hvězdička: všechno má své limity.