Prodej webu cesiposvete.cz

Informace o nabídce
Cena 1 Kč
Objednat
Hodnocení N/A
Spolehlivost N/A
Popis nabídky

Nabízím k prodeji svůj web www.cesiposvete.cz.

K webu náleží fb stránka 6,3K sledujících https://www.facebook.com/cesiposvete.cz/ a instagram 1K sledujících https://www.instagram.com/cesiposvete.cz/.

 
Web byl vytvořen na míru na začátku roku 2019. Po vytvoření databáze, naplnění webu obsahem (především inzeráty) měl celkem slibnou výdělečnost na platících inzerentech a komerčních článcích (ty běží doposud). Bohužel s příchodem covidu jsem dávala kredit na inzeráty zdarma a tak je to do teď. Jediná monetizační složka je možnost vložení komerčního článku na blog. Myslím, že myšlenka webu je dobrá, nicméně já už nemám energii ani čas web znovu nakopnout, to je také důvod prodeje.

Fungování webu je popsáno zde: https://cesiposvete.cz/nejcastejsi-dotazy

Návštěvnost webu klesla z cca 2K měsíčně na cca 500 měsíčně, jelikož na webu již dlouho není žádný extra nový obsah, sem tam nějaký nový článek či inzerát. Sledující na FB a IG přibývají neustále bez zaplacené reklamy, takže nějaký potenciál tam je.
 
K webu je jednoduchý admin pro správu uživatelů, inzerátů, kreditů, blogu a textu, co je na webu (VOP, registrační e-mail, nejčastější dotazy, o portále a kontakt). Jiné úpravy na webu jdou přes firmu webforyou, která web stavěla.

- napojeno na affiliate Pelikán, v případě zájmu se můžeme domluvit, že napojím ještě na další

- Web má databázi inzerentů a slušnou databázi kontaktů, se kterými lze navázat spolupráce (vytvořeno nyní). V klasickém excelu, není v žádnem projektovém systému typu Trello. V případě zájmu můžu vytvořit ještě databázi blogerů či jiných osob pohybujících se v travel sféře, se kterými by se dalo spolupracovat.

- vytvořen účet na MailChimp

- doména a webhosting komplet (balíček) je u Active24, zaplaceno do 9/2024

- implementována platební brána (momentálně skryta)

- u každého inzerátu je ještě tlačítlo "Kontaktovat" (momentálně skryto kvůli spamům)

- kontaktní formulář (momentálně také skrytý)

 

Cena dohodou. Navrhněte do zprávy.