Prodej projektu nakoupime-za-vas.cz

Informace o nabídce
Cena 1 Kč
Objednat
Hodnocení N/A
Spolehlivost N/A
Popis nabídky

Prodáme výdělečný projekt, FB stránku s dokončením objednávky na webu. Jedná se o online nákupy. Stránka funguje 7 let a na FB má 12K sledujících.

Sortiment nabízeného zboží na FB stránce je oblečení, dekorace, drogerie, domácnost, cukrovinky, věci na tvoření, papírnictví...Lze rozšířit na jiný sortiment.

Nakupují u nás především stálé zákaznice, pro které je velká výhoda, že mají v jednom balíčku mix sortimentu z různých obchodů a nemusejí nikam jezdit.

Koncept projektu je jednoduchý. Fotky zboží se nahrají na FB stránku, kde si dle pravidel nákupu zákaznice zboží vyberou (komentářem) a po té dokončí svoji objednávku na webu. Tam si také vyberou způsob doručení a zaplacení. Po té jim přijde automatizovaný email s přehledem objednávky, platebními instrukcemi (QR kódem) a způsobem doručení.

Systém je automatizovaný, stačí v adminu dle jednotlivých alb stáhnout komentáře z FB (na jeden klik) a automaticky se vygeneruje objednávka, kterou zákaznice po přihlášení vidí. Automaticky se také generuje faktura (také na jeden klik). V současné době není napojeno na účetní systém, ale web je k tomu připravený.

Projekt generuje dlouhodobě vysoké obraty bez reklamy. FB reklama byla spuštěna pouze na začátku projektu. Nový majitel může využít marketingové kampaně, e-mailing a newslettry na ještě větší podporu prodeje, nalezení nových zákaznic apod.

Web je vytvořený na míru, jeho pořizovací cena byla 200 000 Kč. Web je dostupný pouze registrovaným zákazníkům, jelikož tam probíhá dokončování objednávky. Tzn., po přihlášení do systému vidí zákazník už rovnou svoji objednávku. Vzhledem k tomu není napojen GA4 ani nemá účet na srovnávačích.

Počet sledujících na FB: 12 000

Další sociální sítě: NE

Doména: Wedos

Web je vytvořený na míru, PC: 200 000 Kč

Průměrný počet objednávek za měsíc: 490

Průměrná hodnota objednávky: 890 Kč

Obrat za loňský rok: 4,7 mil.

Měsíční zisk: 80-100 000 Kč

Co je vše v ceně: Web, FB stránka, kontakty na všechny dodavatele, know how, pomoc se zaučením. Databáze kontaktů zákaznic. Doména a webhosting. Kontakt na IT.

Celková cena: Dohodou

Automatizovaný systém: ANO

Logo: NE

Platební brána: NE

Storna nebo neuhrazené objednávky průměrně za měsíc: do 5 ks měsíčně (něco rozbije přeprava, někdy se zamění zboží apod.)

Skladové zásoby, sklad a prodejna: NE

Skladové zásoby nedržíme, fungujeme převážně na objednávání online. Zboží nakupujeme až po tom co objednávku vytvoří zákazník. Momentálně máme skladové zásoby minimální, v řádech stokorun.

Projekt je ideální pro 2 kamarádky, které mají nové nápady, baví je online nákupy a dají projektu novou šťávu. Najdou nový sortiment, tzv. díru na trhu. Záleží na vás kolik času chcete prodeji věnovat. Momentálně je to pro jednoho práce na plný úvazek.

Po prodeji budeme plně k dispozici na zaučení v adminu a předání všech důležitých informací, kontaktů apod.


https://www.facebook.com/Nakoupimezavasonlinenakupy

https://www.nakoupime-za-vas.cz/prihlaseni