Affiliate

Michal Kubíček
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 240
Registrace: 27.09.2011
Dobrý den,

po vypuštění redesignu přichází další velká novinka. Affíbox je nyní v rukou dvou zkušených affiliate manažerů Jaroslav Janíčka a Ondřeje Martinka, kteří kupují firmu od původního majitele Mária Roženského.

Ondřeje můžete znát z affiliate programů Econea nebo NaturHouse, kromě toho pomohl spustit a vybudovat desítky affiliate programů v České i Slovenské republice.

Kromě affiliate aktivit spoluvlastní výukový portál Pravopisne.cz, který úspěšně prodává vlastní SaaS aplikaci zvanou „+Pravopisně.cz“. Díky zkušenostem, které během vývoje aplikace získal, povede v AffilBoxu vývoj a technické oddělení.

Jaroslava můžete znát z affiliate programu VaseCocky.cz (společnosti Maternia s.r.o.) a jejich dalších affiliate programů v 15 evropských zemích nebo affiliate programu Crypto Kingdom. Jaroslav, stejně jako Ondřej, spustil a vybudoval desítky affiliate programů. Jaroslav má, mimo své affiliate aktivity, dlouholeté zkušenosti z osobního prodeje a bude se v AffilBoxu starat o marketing, PR a vzdělání.

Co se mění?

Nadále již ve firmě nebude původní majitel Mário Roženský, který se nyní bude plně soustředit na svou druhou aplikaci SupportBox a AffilBoxí tým přijde i o skvělou manažerku a velitelku zákaznické podpory Kateřinu Střelcovou.

Proto nově na podpoře uslyšíte hlas Jaroslava, Ondřeje a nebo Petry Novotné, která je naší novou posilou. Ve vývoji zůstává skvělý programátor a motor nových funkcí Jan Neškudla.

Více nových funkcí

Díky novému jádru aplikace budou nyní přibývat nové funkce raketovým tempem a už teď vás můžeme ujistit, že je opravdu na co se těšit! Můžeme prozradit, že v nejbližší době vylepšíme správu propagačních prvků v aplikaci a zjednodušíme komunikaci mezi affiliate partnery a inzerenty, jak je tomu zvykem u nejlepších affiliate programů na světě.

Více vzdělávání

Budeme se zaměřovat více na vzdělávání našich klientů v oblasti ovládání aplikace. Budeme rozšiřovat povědomí o affiliate marketingu a snažit se získat pro naše klienty více affiliate partnerů. Budeme se soustředit na vzdělávání affiliate manažerů aby naši klienti mohli správu affiliate programu delegovat a plně se zaměřovat na vizi svého byznysu.

Poskytneme širší nabídku služeb, která bude dostupná pro naše klienty, jako je například:

nastavení affiliate programu a jeho propagace
školení affiliate manažera
konzultace affiliate programu
audit a nalezení úzkých míst affiliate programu
správa affiliate programu
Co se nemění?

Aplikace zůstává jednoduchá a funkční, tak jak jste zvyklí. Budeme navazovat na úspěšné roky AffilBoxu a skvělé vztahy, které máme s našimi klienty.

Pořád budeme pro vás na podpoře připraveni řešit jakékoliv námitky, otázky, požadavky, které se během vašeho budování affiliate programu vyskytnou.

Vždy jsme připraveni zaškolit vašeho interního/externího affiliate manažera, konzultovat nebo auditovat váš affiliate program.

Krásný den,

Ondřej Martinek & Jaroslav Janíček

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se