Affiliate

Y2K.bug
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 86
Registrace: 23.02.2012
Co je Anglicky fantasticky?
Supertrénink Anglicky Fantasticky - AF, který přináší autor bestselleru Ovládněte svůj mozek a vyhledávaný specialista v dosahování vnitřního i vnějšího bohatství, je světově unikátním zpracováním nejpokročilejších postupů (nejblíže tomuto systému se částečně přibližují jen nejlepší jazykové školy zacházející se sugestopedií či superlearningem).

20 let zkušeností Libora Činky v zrychleném učení, hypnóze, desugestopedii, neuro-lingvistickém programování zajišťuje doslova implantaci nejdůležitějších částí angličtiny do podvědomí. Kromě toho je cílem tréninku ukázat skutečně funkční metody bez nesmyslů šířených plagiátory metod typu superlearning, kteří byť v dobrém úmyslu sloučili chybné poznatky o mozkových vlnách a hemisférách s pochybnými esoterickými postupy. Účastníci plného tréninku budou připraveni skutečně akcelerovaným způsobem na myšlení v angličtině a dosažení velmi kvalitního zvládnutí jazyka. To přinese nejen radost z ovládnutí jazyka, ale pro mnohé tak důležitou kvalifikaci pro získání lepší pracovní pozice.

Motivace
Pro mnohé bude díky AF k dispozici Know - How Libora Činky - autora řady knih o úspěchu včetně bestselleru Ovládněte svůj mozek, a učebnic nové generace Magická angličtina Extra a Anglická gramatika bezbolestně i pro blondýnky. Protože letitý bestseller a originál Libora Činky - týdenní kurz Angličtina s hypnózou stojí přes 12 tisíc korun, tak pro řadu lidí bude velká motivace mít možnost absolvovat on-line formu zrychleného učení. Navíc získají systém, který vznikal na základě takřka 20 let zkušeností se zrychleným učením.

Kdo se může zapojit?
Kdokoli s vlastní databází kvalitních kontaktů.
Majitelé navštěvovaných webových stránek a blogeři.
Poradci, konzultanti, koučové osobního rozvoje, sportovní koučové, trenéři, terapeuté, lektoři, motivační spíkři a lidé zajímající se o osobnostní růst.
Internetové obchody nabízející knihy a kurzy v oblasti rozvoje osobnosti, učení, motivace a úspěchu.
Protože Anglicky Fantasticky obsahuje příběhy o úspěchu, tak se může zapojit kdokoli jehož okolí či kontakty by mohly jevit zájem o úspěch v jakékoli oblasti.

Provize pro partnery

Na všechny partnery čeká provize 1.160 Kč za každého zájemce, který vstoupí do placené části Anglicky fantasticky. Pro ty nejlepší z vás jsme připravili skvělé bonusy v podobě zvýšené provize až o 50 % za první místo. Provize na nejvyšších příčkách jsou následující:

1. místo - 1.740,- Kč za kus, + týdenní jazykový kurz Angličtina s hypnózou
2. místo - 1.600,- Kč za kus, + týdenní jazykový kurz Angličtina s hypnózou
3. místo - 1.500,- Kč za kus, + týdenní jazykový kurz Angličtina s hypnózou
4. místo - 1.400,- Kč za kus
5. místo - 1.300,- Kč za kus
6.-10. místo - 1.240,- Kč za kus

Registrujte se do programu

Férovost tohoto provizního programu zajišťuje affiliate manager Mário Roženský, který se za poslední rok jako affiliate manager, nebo konzultant postaral o hladký průběh kampaní ve kterých bylo partnerům na provizích a odměnách vyplaceno více než 4.000.000 Kč! Toto je skvělá záruka toho, že vše proběhne hladce, vy dostanete své provize a kdykoliv se na něj budete moci obrátit.

Mário Roženský
Telefon: +420 731 175 485
Email: partneri@anglickyfantasticky.cz
Náš AffilBox umožňuje komukoliv rychle spustit affliate program pro svůj e-shop či projekt.
Podívejte se také na můj blog.
 Jaký byl rok 2023

wico
Uživatelský avatar
Zabanován
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 737
Registrace: 18.12.2011
Mě je z těch lidí na blití

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
wico píše:
Mě je z těch lidí na blití


Já už to ani komentovat nebudu :-D. Vymyslete blbost, udělejte jí velkou reklamu a bude z toho Milionová blbost. Bohužel se vždy najde někdo, kdo tohle kupovat bude - asi stejně podobně jako zboží z tržnic, které se pak prodává předražené v předváděcích akcí. Ale co, lidé utrácí i za větší hovadiny.

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
V tomhle ohledu mě absolutně dostal pán na WT, kterej se ptal zda se mu vyplatí kupovat infoprodukt krotiteleshopu, že prý video je hodně komické, ale že ho ty páni přesvědčili tím co říkají...nechápu jak nad tímhle může člověk jen uvažovat, natož to koupit.
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

Mac
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2236
Registrace: 17.09.2012
Y2K.bug
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 86
Registrace: 23.02.2012
Miluji, jak se WebDeal zvrhl ve Webtrh, kde každý má pocit, že musí říct svůj naprosto nerelevantní názor. A stáhnout téma úplně nesmyslným směrem, jen aby si vyléčil své frustrace.
Náš AffilBox umožňuje komukoliv rychle spustit affliate program pro svůj e-shop či projekt.
Podívejte se také na můj blog.
 Jaký byl rok 2023

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se