Affiliate

ProquipCZ
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 12.03.2015
Affiliate - Golfové a outdoorové oblečení - Proquip

Dobrý den,

v affiliate síti http://www.ehub.cz jsme spustili naší affiliate kampaň eshopu http://www.proquip.cz , který je výhradním distributorem prémiového golfového a outdoorového oblečení pro ČR a Slovensko.

Našim partnerům nabízíme 10% provizi z prodeje
Cookies: 30 dní
Průměrná cena objednávky činí 5600 Kč = provize 560 Kč pro Vás z 1 objednávky!!!!

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte pomocí PM nebo na email jan.krakora(zavináč)proquip.cz

O značce ProQuip

ProQuip je přední prémiovou značkou golfového oblečení, jejíž první produkty byly navrženy na základě pozorování přírody – obtékáním vody kolem kachního peří. Z jednoduchého hydrofilního jevu se ve Skotsku zrodila značka ProQuip, která je díky svým mimořádným funkčním vlastnostem považována za jedno z nejkvalitnějších oblečení v golfovém Světě, odolné vůči všem povětrnostním podmínkám. Proto je více jak 30 let preferovaným dodavatelem oblečením do deště pro Americký i Evropský Ryder Cupový tým (déle, než jakýkoliv jiný výrobce golfového oblečení).

ProQuip je zavázán dodáváním nejkvalitnějšího profesionálního oblečení a nejlepšími službami.

Od roku 2014 je značka distribuována také do ČR a na Slovensko.



Oblečení ProQuip

Základem výroby funkčního oblečení ProQuip jsou exkluzivně vyvinuté látky a inovativní hydrofilní technologie ( laminace voděodolné membrány). Tyto látky jsou zárukou výroby oděvů, které odolávají větru i dešti. Golfové oblečení ProQuip je jedinečné, s ultra nízkou vahou, pohodlností a zároveň prodyšností nepromokavých povrchů. Každý nepromokavý oděv má 3-letou záruku. Oblečení je velice prodyšné, odvádí z těla veškerou vlhkost a zároveň stále udržuje optimální tělesnou teplotu, která je důležitá pro maximální komfort během hry. Oděv je velmi jemný, nešustí, nemačká se a hráč si ho může upravit přímo na tělo dle svých potřeb.

Golfové oblečení ProQuip je vhodné pro muže, ženy i juniory. Každý zde nalezne to, co právě potřebuje. Nezáleží na tom, zda jste v golfu nováčkem nebo hrajete na profesionální úrovni. Oblečení je určeno všem golfistům, kteří se chtějí soustředit na hru za každého počasí. V naší nabídce naleznete funkční oblečení do deště, do větru, jedinečné svetry s voděodolnou povrchovou úpravou a polo trika. Všechny oděvy máme k dispozici v různých velikostech. Kalhoty jsou v 5 různých délkách nohavic.



Hrdý partner Ryder Cupu

ProQuip obléká týmy Ryder Cupu již více než 30 let a v roce 2014 ve skotském Gleaneagles, byl ProQuip opět volbou č.1 pro evropský tým, který vedl kapitán Paul McGinley.

Celkem po dvacáté, tedy více než jakýkoliv jiný výrobce golfového oblečení je naše značka preferovaným oblečením do deště pro americký i evropský Ryder Cupový tým (6x americký a 14x evropský). Poprvé si naše oblečení vybral pro Ryder Cup Americký tým v roce 1983.

V Irsku v roce 2006 a ve Walesu v roce 2010 naše oblečení úspěšně čelilo nejdrsnějším povětrnostním podmínkám v historii Ryder Cupu. Především díky našim nepromokům byli hráči schopni turnaj ve Walesu nakonec dohrát „v suchu“.



V oblečení značky ProQuip jste ve hře o krok napřed!

ProQuip – Stay Ahead of the Game

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se