Affiliate

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
Po dlouhé době vás zdravím,

dlouuuuho jsem o internet z pohledu výdělku nezavadil díky nové práci, ale když jsem objevil tenhle affil, musel jsem to zkusit, a protože tu jsou lidé, kteří tohle umí...chci vám o něm také říct, a samozřejmě vás naverbovat pod sebe.

G2A je lídr trhu s herními klíči, jako trh nabízí klíče od prodejců z celého světa a ceny jsou řádově nižší než na steam store atd. Již dlouho je v provozu G2A Goldmine, tedy affiliate program. Co mě zaujalo nejvíce je obrovská životnost cookies 2 roky, doživotní provize z přivedeného zákazníka a affiliate ve 3 levelech.

Provize za prodej her jsou maličké, ale mě to neodrazuje, protože G2A je celosvětový market a hrám pochopitelně rozumí lidé z celého světa, herní komunita roste, stejně tak konkrétně steamová, hráči jsou ochotni čím dál více utrácet za hry skrz kreditky díky okamžité dostupnosti zakoupené hry atd. Chci tím říct, že malé provize nejsou problémem, protože hráčů je na světě hrozně moc a nových masivně přibývá, malé provize tedy vyrovnají potenciální obrovské počty zákazníků přivedených přes vaše odkazy.

Výhodou je i variabilita vašich affil odkazů, které si můžete libovolně vybrat, pokud jsou dostupné.

S tímto affilem teprve začínám a spustil jsem k této cestě za výdělkem i blog, na kterém budu vše dokumentovat, protože tomuto affilu obrovsky věřím. Zatím jsem neměl moc času, ale teď v září to chci pořádně nakopnout.

Můj blog: http://g2aaffiliate.com - kdo se registruje přes odkaz na webu budu rád, kdo ne, přeju hezké výdělky a kdo se neregistruje vůbec... no ahoj :D
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

Tuttinho
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 12.10.2013
Z kterého státu posílají peníze
Zajímám se o Forex

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
Hong Kong
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

stephan
WD Trader: 4.75/5

Příspěvky: 661
Registrace: 12.01.2012
Kdyby měl někdo zájem, tak za malou úplatu přenechám doménu KeyStore.cz, na které kdysi běžel nějaký web/eshop s herními klíči. :-)

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se