Affiliate

LukasP
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 254
Registrace: 13.01.2011
Už tři dny marně hledám, jak se mám registrovat do partnerského programu optikdodomu.cz? Na emaily uvedené na stránce nemám 4 dny odpověď, registrační odkaz či tlačítko na webu nikde nevidím. Zkoušíte někdo tento program?

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Nezkoušel jsem ale postup registrace je následující:

Registrace do programu
Partnerský systém využívá vlastní partnerské rozhraní, pro registraci je nutné zaslat požadavek na mail: petr.seidl@optikdodomu.cz, poté vám budou zaslány přihlašovací údaje a přístupy k reklamním materiálům.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

optikdodomu
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 7
Registrace: 13.09.2012
zdravím Vás a rád bych uvedl informace na pravou míru:
postup registrace do našeho affiliate je jasně popsán na našem webu, jak správně uvedl "feeze" níže, tedy: Partnerský systém využívá vlastní partnerské rozhraní, pro registraci je nutné zaslat požadavek na mail: petr.seidl@optikdodomu.cz, poté vám budou zaslány přihlašovací údaje a přístupy k reklamním materiálům.

požadavek k registraci, resp. mail s otázkou "kde je registrační tlačítko k přihlášení do programu" (???) jsem dostal min čtvrtek v 16,29 hod.
... jak jistě víte, v pátek bylo volno a poté víkend
na poptávku jsem reagoval dnes mailem v 11,04 hod

my máme zájem spolupracovat pouze s lidmi, které "poznáme" a proto jsme úmyslně systém nenastavili automaticky, tzn vlastní registrace do affiliate atd.

díky za pochopení
Petr Seidl

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se