Affiliate

frances
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 63
Registrace: 30.04.2011
Zdravím majitele e-shopů a prodejních webů. Během příštího měsíce plánujeme konečně otevřít veřejnosti novou multiaffil platformu affil.dropface.cz, více info na http://www.dropface.cz/. Specializujeme se hlavně na přeposílání objednávek a dropshipping, ale umíme zajístit také standardní affiliate program. Jedná se o dost podobnou službu jako nabízí affil.simplia.cz s tím že nejste omezeni pouze na pronájem e-shopu u Simplia, ale můžete využívat v podstatě jakékoliv vlastní řešení - vlastní systém, opensource, případně pronájem (shopsys, shoptet apod...).

Hledáme pouze ověřené a zavedené e-shopy s historií, které jsou schopny zajistit větší množství objednávek denně.

Jakožto e-shop nebudete platit žádné poptatky za SW, žádné počáteční investice NIC. Další výhodou je že nemusíte řešit fakturaci jednotlivým klientům, pouze jednomu klientovy NÁM. My se postaráme o přefakturaci ostatním (bereme si část provize).

V případě že máte zájem o podrobnější info neváhejte mě kontaktovat na: frances@lemony.cz, odpovím na všechny dotazy, případně pošlu přístup do administrace na ukázku (je to jednoduché a intuitivní).
Affiliate evangelista / FrantisekSzabo.cz
 

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se