Affiliate

Mateon
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 27.02.2014
Zdravím,
naše společnost připravuje affiliate program pro náš nový projekt - online službu a hledáme vhodné řešení pro affiliate. V současné době pro ČR, později určitě SK a časem i další svět.
Jako reálné možnosti se jeví Affilboxe a CJ (VIV Networks). Můžete mi něco z tohoto doporučit? Případně i jiné možnosti. Popsat nějaké výhody a nevýhody? Jestli správně chápu, tak Affilbox je technologie pro správu a o vše se musíme postarat sami, zatímco CJ je celá síť, která obstará i propagaci?
Budu rád za komentáře jak ze strany partnerů, tak ze strany publisherů...
Děkuji

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Já připravuji také affiliate pro půjčky a hypotéky a zatím jsem si vybral Affilbox...ted tam ještě upravuji a přidávají možnost pro iframe. affiliate systém je jen jeden "dilek z cele stavebnice". dále je pak dobrý využívat systém s možností API technologie a vlastní systém pro správu kontkatu/poptavek.

Nevýhoda affiliate systému, které tvůj produkt sdíli vidím v tom, že jim platíš nehorázné peníze (fixní poplatek + provize) a často tyhle "hotové systémy" dělají z hlediska propagace tvých kampaní uplné hovno. Setkal jsem se i s totálním nezájmem řešit případné problémy ze strany provozovatele affiliate - podařilo se až protože jsem byl v kontaktu s koncovým zákazníkem, který u nich měl kampaň a kterému jsem denně dodával nekolik desítek kontaktu (nevím jak by to bylo v případě, že bych měl jeden malý web).

Vyjímkou je teda jen systém Potenza, kde fixní poplatek neplatíš a taky něco z hlediska propagace dělají.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se