Chyby

David Krupička
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 150
Registrace: 24.12.2013
Zdravím,

posílal jsem pár lidem svůj ref. odkaz. Oni se registrovali ale v registrovaných uživatelích je nevidím, zobrazují se mi jen prokliky. Dělám něco špatně? Taky jsem se díval že když kliknu na ?a=4715 tak se ?a=... zobrazuje vpořádku ale po kliknutí na registraci zmizí. Nemělo by tam a zůstat?

Díky za rady.

richard.zavodny
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 295
Registrace: 13.12.2013
Když mě mojí kamarádi pozvali třeba na onlinovku tak to taky zmizlo ale většinou to takhle je když jsem třeba pozval já taky někoho tak mu to taky zmizlo ale já jsem je tam viděl. Skus jím třeba napsat tomu kdo provozuje ten referal systém.

richard.zavodny
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 295
Registrace: 13.12.2013
Aha tak tady jsem nikoho zatím nepozval. Ale třeba jestli se ti tam nezobrazí až založí téma nebo vloží příspěvek. Zkus napsat Otakarovi http://webdeal.cz/member/Otakar%20P%C4%9Bnkava/. Ten už by mohl vědět.

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Affiliate parametr se ukládá do cookies, stačí tedy jednou přes něj přejít a on se uloží (ale v odkazech už není vidět, protože není potřeba).
Pošli mi do SZ seznam těch přátel a já to ověřím, třeba klikli ještě někomu na affil url a registrovali se pod něj.

U Copywriting.cz, WebPostu a PayPostu se ten affiliate parametr hned po přejití na web z URL adresy smaže (tj. jdeš na copywriting.cz/?a=ID ale vidíš jen copywriting.cz, cookies to ukládá také, jen je to vylepšení pro affiliate partnery, kdy přivedený uživatel nevidí, že se registruje pod někým).

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se