E-shopy

SHOPTET
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 10.12.2017
Nechte se svými zákazníky najít na https://doporucuje.shoptet.cz/, v katalogu ověřených profesionálů, služeb a nástrojů. Nabízíte služby týkající se e-commerce? Ozvěte se mi na doporucuje@shoptet.cz a pobavíme se o vašem (bezplatném) přidání.

Nebo se naučte ovládat administraci Shoptet https://www.shoptet.cz/vyzkouset/ a můžete začít nabízet pomoc při přípravě a plnění obchodu https://doporucuje.shoptet.cz/profesionalove/prevod-a-priprava-dat/ apod.

Michal Kubíček
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 240
Registrace: 27.09.2011
Existuji nejaka pravidla pro pridani do katalogu nebo se jedna o subjektivni vyber provozovatele?

SHOPTET
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 10.12.2017
Zdravím, Michale,

není žádná tabulka, podle které bychom například bodovali a podle bodů umisťovali, ale procházíme reference případného partnera, ověřujeme si jeho práci a na základě toho pak buď přidáme nebo nepřidáme do katalogu.

Mějte fajn den,
Katka

Václav Bartoš
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 146
Registrace: 03.04.2017
Docela škoda, že si je sami nijak neprověříte. My například na WebDealu plánujeme prověřování zkušebním úkolem nebo i přímo pověření konkrétní zakázkou, abychom zjistili schopnosti profesionála. Budete se divit, kolik rádoby profíků nakonec "nemá čas" (klientům se nevěnuje, jen obráží přednáškové akce, vydalo eknihu apod.) nebo neodvádí práci včas a v požadované kvalitě. Škoda, že to Shoptet bude testovat na svých zákaznících. Co jim třeba nabídnout část pracovní kapacity vlastních zaměstnanců?

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se