Hosting

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Už jste na to koukali? Webhosting No Limit dnes do půlnoci za polovic. Dnes je 50% sleva na hosting od Wedosu, to je hodně dobrá cena. https://www.facebook.com/datacentrum.wedos
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Gondal
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 403
Registrace: 15.11.2010
Škoda, že nemám web, ktorý chcem rozbehnúť momentálne. Nechcem kupovať hostingy len tak...Aj keď za dosť dobré peniaze...

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Cena webhostingu Wedosu je zajímavá i bez slev, ale sám dávám přednost raději hostingům s osobitější podporou.

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
Dobrý den,
nedá mi to a trochu si popíchnu :-) . A jakou mát zkušenost s naší podporou webhostingu? :-)

Neberte to nějak zle. My samozřejmě neděláme individuální úpravy nastavení serverů nebo jiné podobné věci, ale to se vždy obrátí proti provozovateli. Naopak máme vše v administraci a na vše jsou detailní návody. A tak klient prakticky nic od podpory nepotřebuje :-) a vše si může udělat sám. Pokud podporu potřebuje, tak to znamená, že děláme něco špatně. :-)
Podporu máme skutečně v režimu 24/7 a zastihnete někoho na chatu kdykoliv. Podpora je přímo v datacentru a ne někde doma v teplé postýlce a tak je to skutečně nonstop.

Náš webhosting je zaměřený na "masu" a uspokojí naprostou většinu klientů. Výkonnostně překoná i většinu VPS na trhu, je maximálně stabilní a spolehlivý. Mimochodem jede u nás třeba konkurenční webfair.cz a to na webhostingu za 25,-Kč měsíčně.

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Už jsem několikrát řešil u vás pár drobností s podporou v oblasti domén. Podporu máte dobrou, jenom tam není takový ten osobitý přístup, jaký lze čekat u menších hostingů. Ale to je opravdu záležitostí vkusu.

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
Rozumím, je jasné, že nemůžeme autorizovat klienta podle hlasu :-), což se u menších firem skutečně děje.
My to máme skutečně postavené tak, aby služba byla vhodná pro 99% všech klientů a vše je udělané tak, aby vše šlo udělat v administraci samoobslužně. Je mi jasné, že někdo chce individuální přístup. Za ten však musí zaplatí zcela jinou sumu.

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
Souhlasím s Otakarem. Z Wedosu mi obrovsky pomohl pan Šťastný. Vyšel mi skvěle vstříc a jsem mu zavázán. Podpora na chatu je opravdu neosobitá. Není to sice podmínka, ale mám zkušenosti s mnoha hostingy, kde je podpora více uvolněná a dokáže pomoci či poradit i s problémy netýkajícími se hostingu. Měl jsem problém s Wordpressem MU. Nevěděli jsme, kde je chyba. A tak jsem napsal na chat, jestli náhodou někde nemáme něco špatně a zdali jsme něco nepřehlédli a není to v hostingu. Odpovědí mi bylo, že to není podpora Wordpressu a musím napsat jinam. U vaší konkurence mi vyšli vstříc více...

Neříkám, že by podpora měla řešit každou banalitu, s kterou tam kdo přijde. To byste za chvíli nedělali nic jinýho, ale jen potvrzuji slova Otakara. Asi se potvrzuje, že čím větší popularita a velikost hostingu, tím menší snaha podpory, jelikož je to časově náročnější. Musím ale říci i to, že jsem na podpoře skoro vždy dozvěděl vše, co jsem potřeboval. Stejně tak na emailové podpoře. To je hlavní.

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
Ano, ono to skutečně moc nejde. Proto máme administraci a vše co se týká hostingu jde nastavit tam.

Kolegy z podpory školíme, aby uměli co nejvíce, ale i tak je to komplikované. Každý z nich umí něco. Jeden umí třeba hodně o WordPressu, druhý třeba umí hodně o PHP obecně, jiný zase třeba umí hodně o VPS ... a další ... a nakonec jeden umí třeba domény. Základ mají všichni, ale nemohou umět všechno a všichni. A jak se střídají na směnách, tak i přes veškerou snahu nemohou pomoci s detaily z oboru, kterému nerozumí tak detailně jak je potřeba.
U malých firem je to jinak. Tam jsou 2 lidé, kteří mají pár zákazníků a věnují se jim. Jednak je to pro ně kritické, protože ztráta každého zákazníka znamená ztrátu příjmů a zároveň mají čas a zároveň hlavně vědí o webhostingu vše. Navíc zasáhnout do nastavení serveru apod. To u nás je to jinak. Je nás 13 nebo 14 a každý umí něco. Navíc máme domény, VPS, dedikované servery a tak skutečně nelze umět vše. Nikdo to u nás neumí vše. No a střídáme se na směny. Do toho každý má určitá práva a někdo může tohle a jiný zase tohle. Někdo smí na servery a jiný zase ne... A konfigurace třeba vůbec individuálně neměníme, protože to má vliv na bezpečnost a zásadní vliv na stabilitu. A bezpečnost, stabilita a výkon u webhostingu jsou zásadní záležitosti.

Rozdíl je samozřejmě i kromě znalostí a oprávnění také v tom, že když jsou například ve firmě jen 2 lidé, tak v případě havárie mají jen kapacitu 2 lidí na opravu a i znalosti 2 lidí na opravu. U nás je to tak, že víc hlav víc ví a v případě problémů dokážeme reagovat výkonněji. Skutečně však neumíme poznat klienta po telefonu :-) apod.

My už jsme vyrostli na 8. místo jako registrátor domén .cz, do první stovky registrátorů domén .eu, jsme na 5. místě jako webhosting v ČR a k tomu jsme největší provozovatel VPS v ČR. Připravujeme i další služby. Je u nás 45.000 aktivních domén... a to vše jsme zvládli za něco málo delší dobu než 1 rok.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Tak já se v této debatě postavím na stranu Wedosu. Mě třeba osobně takový přístup vyhovuje. Také jsem již byl okolnostmi donucen se obrátit na podporu a vždy mi poradili a problém se vyřešil, nebo jsem dostal informace, které hledám.

Osobně mám raději podporu, kde se zeptám, dostanu odpověď, rozloučíme se a za hodinu už nikdo neví, kdo je pan Paluska :) Takže já jsem s podporou na Wedosu spokojen. Mimochodem podpora, jakou má Wedos (myslím přístup) je u všech velkých firem. Ono se ani není čemu divit, pokud máte desítky tisíc zákazníků, nelze ke všem přistupovat s osobním přístupem.
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
wedos pokračujev akcíi:

"Včera jste nám udělali radost, tak si dneska dáme menší opakování. Sleva 47% jen dnes. Kupón FB57THRDTS7 . Nakupujte a vyhrajete Škodu Octavia nebo řízení Ferrari nebo Lamborghini nebo snad chcete vyhrát iPAD2? Není nic snazšího, než si objednat některou ze služeb WEDOS - domény, webhosting, VPS nebo dedikovaný server. Za každou zaplacenou objednávku získáváte jednu šanci na výhru - jeden "los". Čím více objednávek, tím větší šance! Dnes se slevou 47%!"

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
I moje zkušenost s podporou wedosu je jen a jen kladná. Nikdy jsem jí nepotřeboval kvůli problému se službou, ale většinou s převodem webhostingu na někoho jiného při prodeji webu atd. Vždy to bylo velmi rychle vyřízené, takže si nemohu stěžovat na cokoliv.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Gondal
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 403
Registrace: 15.11.2010
Wedos nemá zlú podporu. Vo všetkom ohľadom hostingu pomôžu, ale podpora končí. Preto sa tiež prikláňam k menším hostingom. Napríklad keď angel-hosting.cz začínal tak som tam mal jeden svoj väčší web a s majiteľom webhostingu som mohol kľudne komunikovať aj o samotných scriptoch a podobne. Vždy mi pomohol :) Aj keď nemusel. A pre mňa je podpora, ktorá pomôže oveľa dôležitejšia ako napríklad cena. A ak pomôže na jednom hostingu viac ako na druhom, tak môžte hádať, ktorý si vyberiem :)

Ale tak to je o hostingu. Niekto bojuje s cenou a vytvára hosting pre masy a niekto bojuje práve týmto prístupom ku klientom a vyžije kľudne aj s menej klientami, kvôli tomu, že nemá nízke ceny.

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Na ebola.cz se setkate tez s velmi vstricnou podporou, ktera bleskove poradi se vsim a tez tam maji ted akci vanocni. Sam jejich sluzeb vyuzivam, tak vim o cem mluvim.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
Dobrý den,

ano, tohle je vše věc názoru, ale z našeho pohledu:
- my se snažíme zákazníkům vždy vyjít vstříc, ale někdy to nejde a ne každému se zavděčíte
- neděláme individuální změny na serverech, protože to má vždy vliv na bezpečnost a spolehlivost
- pro nás je nejdůležitější spolehlivost služby (3 minuty výpadku za rok!), bezpečnost a vysoký výkon (10-15 tisíc návštěv za den na hostingu za 25 korun měsíčně překoná většinu konkurenčních VPS serverů za stovky korun)

Samozřejmě - jsme zaměřeni na velké počty zákazníků a tomu je to podřízené. Vše je automatizované, vše je možné nastavit v administraci a tak není jedna jediná věc, kterou by si nemohl klient udělat sám bez nás. Všechno si nastaví sám. U nás na podpoře je naprostá většina dotazů obchodní povahy - o tom kolik za kolik nebo jak je možné, že za tu cenu máme takové parametry...

Určitě neumíme zákazníky autorizovat po hlase. To při našem počtu klientů nejde. Na druhou stranu u nás vše funguje a k tomu za ceny, které jsou až neuvěřitelné. K tomu máme zázemí - vlastní velké datacentrum s nejmodernějším vybavením v ČR, značkové servery FUJITSU bez výjimky, zkušenosti skoro 14 let, je nás 14 (a hledáme další kolegy) a tak dokážeme cokoliv řešit... máme náhradní díly a servery skladem. Nemluvě o tom, že naše podpora je skutečně nonstop. Zkuste si to kdykoliv na chatu, který je online.

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Dnes další sleva, tentokrát 43% zde kód FB58STRIBRNA

Já včera využil a vyzkouším Extra No Limit webhosting. Tak jsem na něj zvědav docela.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
Tam není co zkoušet :-) Tam bude spokojenost. Spolehlivost, stabilita a vysoký výkon. Věřím, že budete spokojen. Pokud budete něco potřebovat poradit, tak se obraťte přes chat na podporu.

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
alijosha píše:
Dnes další sleva, tentokrát 43% zde kód FB58STRIBRNA

Já včera využil a vyzkouším Extra No Limit webhosting. Tak jsem na něj zvědav docela.


No u Extra No Limitu je už ta sleva pěkně znát a abych řekl pravdu to denní zálohování a ostatní výhody se docela hodí a v kombinaci s neomezeným počtem aliasů bych řekl že to bude lepší než VPS a s touhle slevou i za pěkný peníz.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
freez píše:
No u Extra No Limitu je už ta sleva pěkně znát a abych řekl pravdu to denní zálohování a ostatní výhody se docela hodí a v kombinaci s neomezeným počtem aliasů bych řekl že to bude lepší než VPS a s touhle slevou i za pěkný peníz.


Ano, tam je ta cena znát... Extra má hodně výhod a samozřejmě obrovský výkon. Většině klientů však základní verze dostačuje a bude dostačovat navždy. My máme Extra z důvodu poptávky od našich klientů.
Webhosting nelze srovnávat s VPS. Na Webhostingu NoLimit v základní verzi máme vyzkoušeno 10-15 tisíc návštěv na WordPressu. Není nutné a vhodné se za každou cenu "cpát" do VPS. VPS má nějaké výhody, ale také nevýhody. Jednak každé VPS má určitou režii, kterou spotřebuje jen pro svůj běh. S VPS je více starostí. Na druhou stranu je tam větší volnost v nastavení. VPS lze tedy doporučit jen pokud z nějakého důvodu nelze být na webhostingu.

Webhosting NoLimit v základní verzi má Memory_Limit 128MB, což pokud máte 5 procesů, tak můžete využít jen pro PHP skripty 640MB paměti plus další RAM využívá html, další MySQL na dalších serverech, maily na dalších serverech... A tak pro svůj web můžete využít třeba 1GB a víc paměti (než ve srovnání s VPS kde je ještě několik stovek MB RAM potřeba pro režii operačního systému). Tak to potom je jasné, že na VPS s méně paměti nelze docílit více, protože i samotné VPS má režii a ubírá RAM, kterou má přidělenou a nezbývá pro skripty...
Na NoLimit Extra máte 10 procesů a každý 256MB RAM a tak to znamená 2560MB RAM!!! pro 1 webhosting plus další RAM využívá html, další MySQL na dalších serverech, maily na dalších serverech... Z toho pohledu to lze srovnávat s VPS se 3-4GB RAM.

Jde pro informaci - například konkurenční forum webfair.cz u nás stále jede na webhostingu za 25,-Kč měsíčně a to tam bylo i několik stovek online uživatelů ve stejnou dobu...
(V tuto chvíli je přítomno 55 uživatelů. (7 členů a 48 hostů)
Nejvíce zároveň připojených uživatelů: 608 (19. 11. 2011 v 17:14))

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Tak ja vim, ze budu spokojen, to jsem jiz uz i ted s tim, co mam u wedosu. Je cekam az se uzkutecni prevod a bude hosting aktivovan. Diky vanocum jsem presvyhl limit na karte, tak musim cekat na tento prehistoricky zpusob platby.Proto jsem psal, ze jsem na to zvedav az to vyzkousim :-)
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Já jsem ani tak nechtěl srovnávat VPS a Vebhosting, jen si myslím, že za tyhle peníze s tímto nastavením a hodnotami co No Limit Extra nabízí se pro většinu z nás ani nevyplatí se do VPS cpát a je lepší si vzít hosting kterej je na valnou většinu webů nastaven tak, že není třeba nic měnit. Navíc pokud to zhruba sečtu je to 145,- bez dph/ 174,- s dph měsíčně za multi hosting. Když využiju slevu dostane se na cenu za kterou jsem já osobně ještě donedávna měl hosting pro jeden web, který nedosahoval ani 30% hodnot toho co No Limit Extra. Pokud potřebuji hostovat 10 webů a vím, že na nich nebudou desetitisíce lidí najednou, jeví se mi tento hosting jako dobrá volba. Pokud to budu brát cenově, 2000,- za rok s dph za 10 webů nebo 8000,- za rok s dph za 10 webů na hostingu jinde je jeden z hlavních důvodů. Výkon velmi dobrý a to je další věc proč zvolit tenhle hosting.
Jediné co by se zatím dalo vytknout je, nemožnost zvolit si hosting na jiné IP adrese, ale to už je spíš takový detail.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
freez píše:
pro většinu z nás ani nevyplatí se do VPS cpát a je lepší si vzít hosting kterej je na valnou většinu webů nastaven tak, že není třeba nic měnit.

Ano, to je zcela přesně. Nemá to smysl. Za méně peněz pořídíte více "muziky" a máte s tím i méně starostí. My se to tak snažíme i vysvětlovat klientům. Oni nechtějí věřit, že levnější webhosting může být pro ně výhodnější než dražší VPS. Webhosting je optimalizovaný a postavený na vysoký výkon a to na jednom VPS nedocílíte. Na VPS je svoboda, možnost si tam dát třeba ASP skripty nebo třeba nainstalovat účetní software. Na běžný webhosting volte webhosting.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
I dnes si pro nás Wedos připravil slevovou akci:

SLEVA 33% na webhosting JEN DNES - kupon FB59KNNTZ33 . Tento týden NAPOSLEDY soutěžíme o Škodu Octavia nebo řízení Ferrari nebo Lamborghini. Není nic snazšího, než si objednat některou ze služeb WEDOS - domény, webhosting, VPS nebo dedikovaný server. VYHRAJTE! Sdílejte, pište přátelům.
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Já si myslím, že to bude až do Vánoc a o ty bude 24% sleva :-)
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se