Hosting

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Dnes jsme spustili novinku a to Extra výkonný webhosting pro mimořádně náročné projekty. Kromě vyššího výkonu jsou k dispozici i vyšší parametry PHP a další výhody. Každý web může využívat až 2560 MB paměti! To je parametr, který nedocílíte ani na většině VPS, protože na VPS máte ještě režii operačního systému, databáze, Apache... a potřebovali by jste VPS s 3-4GB RAM! Náš běžný webhosting NoLimit má výkon na 10-15 tisíc návštěv za den a to i pokud je spuštěn na WordPressu, což není nijak optimalizovaný CMS. A tak nyní zvědavě očekáváme jaká čísla v návštěvnosti dosáhneme nyní u jednotlivých webů.

Tato vyšší varianta webhostingu NoLimit Extra je určena pro provoz náročných aplikací, kterým základní parametry webhostigu NoLimit nevyhovují. Získáte vyšší procesorový výkon, lepší parametry PHP (včetně více paměti pro běh PHP skriptů).

Objednejte si také NoLimit Extra a získáte mimo jiné:

  • vyšší počet PHP procesů - 10
  • prostor pro MySQL - 2 GB
  • prostor pro e-maily - 10 GB
  • denní zálohování s obnovou zdarma, historie 5 dní zpětně
  • PHP memory_limit - 256 MB
  • PHP upload_max_filesize - 128 MB
  • PHP post_max_size - 128 MB
  • při výpadku měsíc provozu zdarma

Součástí verze NoLimit Extra je tedy také denní zálohování obsahu webu, všech jeho databází a také e-mailů. Zálohuje se každou noc, k dispozici jsou zálohy zpětně za 5 dní. Z této denní zálohy je obnova bezplatná, provádějí ji naši technici na základě žádosti. Běžná verze NoLimit se zálohuje pouze jednou týdně a obnova ze zálohy je zpoplatněna.
Cena: příplatek 75 Kč bez DPH (90 Kč s DPH) / měsíc k běžné ceně webhostingu NoLimit
Příplatkovou verzi NoLimit Extra lze zvolit již při objednávání webhostingu nebo ji lze kdykoliv dodatečně aktivovat v zákaznické administraci v detailu konkrétního webhostingu. Platební období je 1 rok.

Podrobnější informace: Webhosting NoLimit Extra
Za výše uvedenou cenu (odpovídající zcela běžné ceně výrazně méně výkonného webhostingu u konkurence) získáte nejen kvalitu a stabilitu (tak jak je běžné u WEDOS), ale také maximální výkon a zcela jedinečné a bezkonkurenční parametry PHP pro běh vašeho webu.

Proč jsme přidali tuto vyšší variantu webhostingu?
Během roku naší činnosti jsme se setkali se zákazníky, kteří potřebovali větší výkon (více než 10 tisíc návštěv za den) nebo speciální nastavení parametrů PHP, případně větší databázi. Doposud jsme je odmítali nebo posílali na VPS. Mnoho z nich nemělo zkušenosti s nastavením virtuálního serveru a správa vlastního VPS pro ně byla složitá. Proto jsme se rozhodli vyjít našim zákazníkům vstříc a udělali jsme speciální vyšší variantu webhostingu NoLimit s přívlastkem Extra. Díky tomu vyjdeme vstříc i těm nejnáročnějším zákazníkům. Výkon této varianty webhostingu překonává výkon webhostingů a většiny virtuálních serverů na trhu. Minimální cena a maximální výkon, to je NoLimit Extra.


Více zde
http://datacentrum.wedos.com/a/197/novy-webhosting-nolimit-extra-pro-narocne.html
http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/extra.html


Co si o tom myslíte?
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
novinku som si všimol včera na facebooku, je to zaujímavá možnosť pokiaľ porozmýšlate aj nad spojením tohto tarifu s dokúpením neobmedzeného množstva aliasov (domén).

Wladass
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 2134
Registrace: 13.09.2011
Nevím jestli se mi chce věřit tomu, že to zvládne i náročné weby.

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
treba vyskúšať, odtestovať a podeliť sa o názor s ostatnými, ale malo by to zvládnuť aj náročnejšie weby, teda aspom na základe ponúknutých parametrov

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
Wladass píše:
Nevím jestli se mi chce věřit tomu, že to zvládne i náročné weby.


Dobrý den,
náš stávající webhosting NoLimit zvládá skutečně 10-15 tisíc návštěv za den na WordPressu. Je to dáno nepřetěžováním serverů, rozložením zátěže mezi webový server, rychlé diskové pole, databázový server... a k tomu vysoký Memory_limit apod... 24-72GB RAM DDR3 na všech serverech... a tak by šlo pokračovat.
Mimochodem na našem webhostingu jede jiné - konkurenční - podobné forum a všichni si nejprve mysleli, že jede na dedikovaném serveru nebo minimálně na VPS. A skutečně jede stále na webhostingu u nás. A to tam je několik desítek návštěvníků online zcela běžně, často i přes stovku a rekordně i několik stovek...

Nová, výkonnější verze - NoLimit Extra má nejen dvakrát více procesů, ale i větší Memory_limit a další parametry a tam očekáváme výkon výrazně vyšší.

Kdo nevěří, ať si to vyzkouší... :-)

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
To je dobrá zpráva a jistě to využije plno lidí a věřím, že to bude fungovat bez problémů. Od wedosu to je krok dopředu.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se