Hosting

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Přední slovenský webhoster a registrátor domén vstupuje na český trh. Nepůjde ale cestou nízkých cen, ale bude se snažit zákazníky zaujmout kvalitou služeb za rozumné peníze. Websupport aktuálně nabízí širší spektrum webhostingových služeb: klasický webhosting, multihosting, freehosting a individuální hosting.

WebSupport vznikl v roce 2002 a řadí se mezi přední slovenské webhostery a registrátory. V současné době spravuje 28 000 domén, z toho 16 000 .sk domén.

O vstupu na český trh informoval server Ihned.cz.

Jsem zvědav jak Websupport obstojí v konkurenci českých hostingů, přecijen máme Wedos a české hostingové prostředí je více konkurenční a rozvinuté než slovenské.

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
zo zvyšovaním konkurencie sa zvyšuje aj kvalita poskytovaných služieb, budú to mať na Českom trhu ťažké, ale príchod podobného investora je vždy pozitívom pre uživateľov

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Je to jenom dobře! Dojde totiž k tomu, že konkurenti se začnou navzájem podhazovat a nabízet svým zákazníkům hory, doly a na to právě my, obyčejní zákazníci vyděláme :)) Takže příchod této (pro mě dosud neznámé) firmy vítám :)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Aby to neskončilo tak, že budou všechny hostingy neomezené a své závazky nebudou moci plnit a nepřijde velká webhosterská krize, kdy spousta z nich zkrachuje a spousta lidí přijde o data.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Otakar Pěnkava - když webhosting krachne tak ty o data přijít nemůžeš ... resp. neměl bys. Pokud si to platíš, měli by ti za data ručit a pokud hodlají ukončit provoz, měli by ti to oznámit v předstihu, abys svá data mohl přesunout jinam. Otázka zní, jak to funguje v praxi ... :/
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
Dobrý den,

my (WEDOS) na oplátku začínáme aktivně působit na Slovensku :-) . Už jsme tam spustili plně automatizované platby v EUR a chystáme tam i aktivní kampaně.
My máme za 14 měsíců provozu přes 40 tisíc domén. Z toho je vidět náš rychlý růst. Na Slovensku chceme stejné úspěchy.

Udělám nám malinkou reklamu. Pokud se to nehodí, tak ať to administrátor smaže.
Dnes jsme spustili novinku a to Extra výkonný webhosting pro mimořádně náročné projekty. Kromě vyššího výkonu jsou k dispozici i vyšší parametry PHP a další výhody. Každý web může využívat až 2560 MB paměti! To je parametr, který nedocílíte ani na většině VPS, protože na VPS máte ještě režii operačního systému, databáze, Apache... a potřebovali by jste VPS s 3-4GB RAM! Náš běžný webhosting NoLimit má výkon na 10-15 tisíc návštěv za den a to i pokud je spuštěn na WordPressu, což není nijak optimalizovaný CMS. A tak nyní zvědavě očekáváme jaká čísla v návštěvnosti dosáhneme nyní u jednotlivých webů.

Více se dočtete v tomto vlákně: http://webdeal.cz/post5996.html


// založeno nové vlákno týkající se přímo této události, linky byly přesunuty (Jan Paluska)

Linkbuilder
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 26
Registrace: 10.11.2011
Konkurenčné prostredie stimuluje firmy k poskytovaniu kvalitnejších služieb.

wedos
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 180
Registrace: 02.01.2011
Linkbuilder píše:
Konkurenčné prostredie stimuluje firmy k poskytovaniu kvalitnejších služieb.


Ano, toho jsme si vědomi a víme, že jsme na trh přišli jako poslední a tak musíme být maximálně kvalitní, abychom uspěli. A uspět chceme, respektive musíme, protože jsme přeci nestavěli datacentrum pro tisíce serverů jen tak. To by byla škoda a zbytečná investice.
Nikdy nesmíme usnout na vavřínech. To se stalo mnoha firmám v oboru. Trh byl "rozdělen" mezi 3-4 velké hráče a zbytek se kouskoval na desítky nebo stovky drobných. A všichni byli tak nějak spokojeni. My se snažíme to trochu probudit.
Ve výsledku získají jen zákazníci. Trochu chyba je v tom, že nyní na trhu nepoznáte to co je kvalitní a co ne, protože podle ceny se orientovat nejde. Nabízíme hodně kvalitní a stabilní služby a přitom hodně levné služby. A zákazník se těžko orientuje. Hodně lidí si myslí, že levná služba musí být automaticky špatná (což my úspěšně vyvracíme) a naopak hodně lidí si myslí, že drahá služba musí být automaticky lepší než ta levná (což se snažíme vyvrátit také).
Na našem růstu je vidět, že zákazníci jsou spokojeni (aby taky ne :-) když vše děláme pro ně) a stěhují se k nám od konkurence desítky webů každý den.

websupport.cz
WD Trader: /5

Příspěvky:
Registrace:
Zdravím všechny fanoušky a zákazníky hostingových služeb. Jak už je zmíněno výše, dorazili jsme i na český trh. Konkurence je zde silná (tímto pozdravuji Wedos), no my jsem firma která má 9 let zkušeností a desetitisíce zákazníku, takže bych se vůbec nebál o budoucnost naší pobočky.

Souhlasím s Wedosem, kvalita je rozhodně faktor, který je určující, no není všechno. U nás ve Websupportu se zaměřujeme na tři věci:

1. Kvalita poskytovaných služeb, ta je samozřejmě na vysoké úrovni, o které vypovídá množství spokojených zákazníků

2. Zákaznický servis, který si sami monitorujeme pomocí našeho rozhraní Nicereply a musíme se pochlubit, náš support má hodnocení 9.91 z 10 (101 hodnocení), což znamená, že naší zákazníci jsou spokojeni s našim helpdeskem na 99,1%. Více na slovenském blogu

3. Přidaná hodnota služeb. To jsou všechny služby a produkty, které nabízíme zdarma ke každému hostingu. Na Slovensku nabízíme Balík pro start podnikání, což je balík služeb, v hodnotě 25 000 Kč, který nabízíme zdarma. Pro české zákazníky připravujeme obdobnou nabídku, a bude dostupná jak novým, tak i stávajícím zákazníkům. A to je jen jeden z připravovaných bonusů. Víc se dočtete brzo. sledujte náš Blog

No a pro neziskové organizace, zajímavé projekty a startupy nabízíme sponzorovaný hosting, pomoc při startu a konzultace na našem webu Freewebsupport.cz

Takže těšíme se na vás, Wedosu přejeme hodně úspěchů na Slovensku, není nad dobrou konkurenci a pro aktuální info nás followujte na Twitteru.


Martin Fojtů
martin.fojtu@websupport.cz

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se