Domény

michello
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 06.12.2011
Máte nějaké domény s trademarkem? Pokud ano, měli jste s tím někdy nějaký problém? Myslíte, že je s držiteli TM domluva v tom smyslu, že vás nejdříve kontaktují a požádají o napravení, nebo to rovnou ženou k soudu?
Dejme tomu, že máte trademark doménu a na ní minisite s ppc reklamou. Držitel TM vás kontaktuje s tím, že porušujete jeho TM. Vy se rozhodnete držiteli doménu přenechat. Myslíte, že je to ok a nedojde na soudní spor?
A co subdomény? Je v pořádku mít web s trademarkem na doméně 3. řádu? (tradmark.nejakadomena.cz)?
PS: Ptám se proto, že denně narážím na spoustu webů, které běží na TM doménách a jejich provozovatelem očividně není držitel TM, proto si chci v této problematice udělat jasno.

weblove
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 19.12.2011
Já bych ještě doplnil dotaz, zajímá mě, jak to je s doménamam podobnýma trademarku, které se liší např jedním písmenem nebo tak podobně. Narazil jsem teď na volné domény marionaud.cz a marrionaud.cz , když si je zaregistruju, je to v pořádku?

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
Osobne domény s TM v názve neregistrujem, človek nikdy nevie a hlavne záleží na tom, za akým účelom je doména kupovaná, či je to typo, MFA alebo čisto špekulantský kúsok. Pri porušuvaní TM hrozí tuším aj ban od Google Adsense.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se