Kritika stránek

lord
WD Trader: 3.25/5

Příspěvky: 201
Registrace: 09.11.2012
chtěl jsem se ještě zeptat na vzhled a celkový chod a strukturu webu http://www.ctyrkolky.com Kde by se dalo ještě cokoliv zlepšit tak, abych natáhl na web víc lidí?

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Já myslím, že dobrý. Líbí se mi ty šmouhy na pozadí :-). Jinak, myslím, že je tam všechno co na blogu nesmí chybět.

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Téma jsem přesunul do správné sekce.
Při letném pohledu mě zaujalo nepřehledné menu:
1) Dal bych silnější proužek (větší výšku) menu, takto je to úzká nudle.
2) Dal bych border: 1px; pro tlačítko Hledat
3) Možná bych oddělal hledání z menu a dal jej někam do hlavičky, ale tam máš čtyřkolku a asi by to nebylo ideální. Nicméně by ti pak vzniklo více místa pro menu a položky v menu by jsi měl méně naplácané na sobě a bylo by to přehlednější.
4) Červená na šedém podkladu se ztrácí a je méně čitelná. Efekt při najetí myší na položku v menu změň, nemusíš měnit nutně barvy, stačí dát třeba jen jiný odstín žluté.

lord
WD Trader: 3.25/5

Příspěvky: 201
Registrace: 09.11.2012
Dík za kritiku :) Hodně bojuju s návštěvností. Ve vyhledávači na seznamu se pohybuju na předních místech, ale ta návštěvnost není taková, jakou bych chtěl mít, vzhledem k tomu, že už web jede docela dlouho a nemůžu se přehoupnout přes cca 500 návštěv za den :(

basti
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 352
Registrace: 21.11.2011
Docela to jde :) Tlačítko hledat má hnusný bílý lem, pole pro hledání se mi lepí k dolní straně lišty a rámeček s textem vpravo (ten bílý úzký s textem o webu) je až úplně dole a ne nahoře, kde by asi měl být. Používám Firefox 16.0.2.

Jirda
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 48
Registrace: 09.09.2012
Co mi nejvic graficky vadi na tom webu,je ta skareda reklama vpravo:-DD Jinak to podle me neurazi, ale asi by to chtelo venovat jeste cas trochu detailum.

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Jirda: tak pro decentní reklamu mám zase celkem pochopení. člověku by se měl čas práce na webu nějak vyplatit.
lord: to menu (i submenu) asi bude potřebovat trochu oddělit jednotlivé odkazy - doporučuju padding alespon na 15px. a možná vyhodit to hledání, nebo ho přesunout jinam.

...ale titěrné a nahuštěné písmo je typický pro lidi pracující s technikou, taky pro programátory (jak jsem si všiml) :-D
Někdy je lepší grafiku a vizualizaci spíš nechat na grafikovi.

lord
WD Trader: 3.25/5

Příspěvky: 201
Registrace: 09.11.2012
graficky to místy pokulhává, ale všechno je o čase a čas jsou peníze. Pokud by se mi podařilo prodat reklamní místo, tak se klidně do úprav můžu pustit, ale jak jsem psal, teď hlavně bojuju s tou návštěvností. Konkurence je velká, alespoň co setýká jednoho velkýho webu o čtyřkolkách.

wico
Uživatelský avatar
Zabanován
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 737
Registrace: 18.12.2011
Z mého pohledu ne grafika, ale majitele čtyřkolky:)
Pozadí je nedodělaný cákanec left a cákanec riht jsou sice pěkný cákance, ale nějako mi tam nepasují ta zelená mi k tomu také nepasuje, rozložení bloků na HP mi taky nesedí.
Rozhodně ti fandím a právě proto jak píšeš, že je konkurence veliká bych to celé předělal pořádně, zda by nebylo lépe postavit to na nějaké čisté a osvědčené WP magazínové template a s někým se domluvit ať ti graficky lehce poladí než totok.
Roletka z menu přejíždějící přes reklamu AdSense je odvážnou variantou

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Tak nějaké ty mouchy na webu jsou, to pozná asi každý, ale jinak mi to zase až tak hrozné nepřijde. Lidi stejně nejvíce zajímá obsah stránek, tak na něm bych pracoval v první řadě a postupně k tomu přidával řešení věcí, co už ti poradili uživatelé výše ;-).
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se