Kritika stránek

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
Zdravím,
po dlouhé době navštěvování pouze webtrhu jsem se rozhodl registrovat i na webdeal, vypadá to tu hodně sympaticky!

Jako úvodní příspěvek jsem se vás rozhodl poprosit o kritiku mého nového fóra o slevách, kterým je Kapitán Sleva. Uvítám kritiku vzhledu celého fóra, ale také obsahovou část, tedy počet kategorií/fór. Pokud máte nápady na nová fóra, která by mohla být na kapitánovi založena tak sem s nimi! :) Kdo máte s fóry zkušenosti, uvítal bych rady co a jak vylepšit, aby bylo fórum co nejvíce user-friendly. Já bohužel s phpbb3 začínám (moje první fórum) a zatím s tím trošku bojuju, zatím jsem si nedovolil pouštět se do nějakých významných modifikací fóra...

Díky za všechnu kritiku, návrhy a připomínky!

PS: Kdo by měl chuť, může mi vyzkoušet poradit, proč nikde nemůžu najít tlačítko na úpravu příspěvku. :) Příjde mi docela škoda,že uživatelé nebudou moci své příspěvky upravovat... možná jen špatně vidím, a je možné, že zvolené theme prostě na tlačítko úpravy zapomnělo (?). V nastavení mám vše povoleno, co se týče úprav příspěvků, tam chyba nebude...
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
Ahoj Lukáši, předně vítej na WebDealu.

Nevím, kolik ti je a jaké projekty za tebou stojí, proto bych se tě nerad dotkl, ale vzhledem k mnohočetnosti podobných portálů a mé vlastní zkušenosti s provozováním fór musím usoudit, že toto nemá budoucnost. Z pohledu prostého uživatele nemám důvod nenavštěvovat různé slevomaty a zde sledovat přímo slevy. Fórum přináší nulovou přidanou hodnotu, nevidím důvod se na něm registrovat. Navíc na poli slevových portálů nemá šanci uspět, nikde jinde možnost také nevidím. Cílovka je široká, ale fórum jí nic nedá.

Neber to zle, nerad jsem takhle negativním kritikem a nerad si hraju na vševěda, ale jsi to ty, kdo se ptal na názor. Pokud bys chtěl nějak pomoci nebo poradit, ozvi se mi a můžeme se spojit po IM, kde to probereme. Rád ti pomohu.

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
Ahoj,
a já jsem právě rád! Vůbec se nebojím, nebráním negativní kritice. Jsem rád, že jsi upřímný... Je mi 21 a žádné projekty na starost nemám, do téhle doby jsem si hrál s WordPressem, takže s ním vcelku umím, ale s doménou kapitán sleva jsem měl větší plány, bohužel to nevyšlo a doména mi zůstala napospas... Před nedávnem jsem se rozhodl, že tam nahodím phpbb a uvidím. Já v tom popravdě malý potenciál vidím, tak to nechám online, budu přispívat a třeba se pár uživatelů chytne a půjde to pomalu nahoru, když ne tak se nic neděje, teď se budu stěhovat do Anglie a začnu nový život... fórum ale zkusím kopat naproti životu. "CÍLOVKA JE ŠIROKÁ"... neúspěch mi nic neudělá :-)
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Souhlasím s Jirkou. Fórum celkem ujde, ale jakožto návštěvník nemám absolutně žádný důvod se tam registrovat. Navíc v ČR již fórum, které se vzdáleně podobá existuje - CZEMoney. Sice tam to není zaměřeno přímo na slevomaty, ale má to podobné zaměření - výdělek na internetu. Pokud bych tedy uvažoval, registroval bych se spíše tam :)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
Ale já právě vůbec nechci fórum o slevových agregátorech a portálech s hromadnými slevami. Na to je tam jen jedna vyhraněná sekce. Zbytek je celkově, myslím si, udělaný tak, že kdyby se tam vytvořila větší komunita mohlo by se tam v budoucnu každodenně najít spoustu tipů a rad pro levnější život, který dnes většina lidí vyhledává... Druhá věc je otázka, jak to rozjet, ale tento nejtěžší úkol má každé fórum.
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

mkurri
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 131
Registrace: 04.11.2010
Myslím si, že samotné fórum o slevách je zbytečné. Raději udělat forum pro ženský a tam udělat sekci slev, tomu bych i věřil, ale o samotných slevách... Proč bych tam chodil? Je hodně agregátorů a myslím si, že nemám důvod slevu probírat s někým jiným.
Ale jsem zvědav, jestli to nějak rozumně rozjedeš, protože to je na fóru nejtěžší. Hodně štěstí.

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
Lukáš Charvát píše:
... neúspěch mi nic neudělá :-)

Paráda, jsem rád, že k tomu tak přistupuješ. Ale s touto větou nesouhlasím. Neúspěch tě posune dopředu ;)

Lukáš Charvát píše:
... Zbytek je celkově, myslím si, udělaný tak, že kdyby se tam vytvořila větší komunita mohlo by se tam v budoucnu každodenně najít spoustu tipů a rad pro levnější život, který dnes většina lidí vyhledává...

Myslíš, že lidé mají dnes potřebu hledat triky na lepší život v diskuzních sekcích? Kord, když doména mluví o slevách? Raději otevřou x velkých magazínů a poučí se tam. A nebo si najdou, co je trápí...

Lukáš Charvát píše:
Druhá věc je otázka, jak to rozjet, ale tento nejtěžší úkol má každé fórum.

Komunitou. Já měl dříve warez fórum, denně stovky příspěvků, tisíce UIP a zisk z inzerce porno webů. Pak jsem to zrušil a na mym RostWorld.cz zůstalo jen prosté fórum. Aktivitu u něj příliš nečekám, i když tam denně někdo přispěje. Je to spíš srdcová záležitost, proto jej mám. :) Ale díky tomu vím, že pokud nebudeš mít cílovku fakt úzkou a nebudeš mít pro ni přidanou hodnotu, tak jsi mimo. To je základem úspěchu Webtrh a důvod, proč i na WD někdo diskutuje - protože se zaměřuje jen na malou cílovku.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se