Kritika stránek

Belveder
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 31.03.2018
Ahoj,

ve spolupráci s advokátní kanceláří spouštíme web na vymáhání nezaplacených faktur https://nezaplacenafaktura.cz/. Cílovou skupinou jsou živnostníci, malí a střední podnikatelé.
Web funguje jednoduše. Fakturu stačí nahrát ze souboru třeba v PDF, naskenovat nebo jednoduše vyfotit mobilem. V dalším kroku musíte ověřit svůj email a telefon. Následně fakturu zkontrolujeme a předáme advokátovi. Celá služba je pro naše klienty zdarma, náklady hradí dlužník.

Snad každému z nás se někdy stalo, že klient nezaplatil, proto se určitě dokážete vžít do našich klientů. Zejména nás zajímá:

- Je princip z webu srozumitelný?
- Vypadá web důvěryhodně?
- Jaký máte názor na video? Pomohlo vám službu lépe pochopit?
- Je pochopitelný formulář pro nahrání faktury?
- Čeho byste se báli před použitím služby nebo co by vás odrazovalo?

Pokud máte fakturu, kterou z klienta nemůžete už dlouho dostat, klidně službu hned vyzkoušejte. A pokud ne, budu rád za každý námět a připomínku.


Díky
Honza

mikrojoby.cz
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 11
Registrace: 13.06.2019
První co bych udělal je: řekl pravdu.
"Celá služba je pro naše klienty zdarma, náklady hradí dlužník" pouze za předpokladu, že danou fakturu dlužník uhradí. Pokud se tak nestane náklady ve výši minimálně 300 a konkrétněji 12% nebo 7% pak stejně hradí věřitel. A samozřejmě v tom není vše, klauzule v podmínkách se zmiňují i o dalších službách navíc a podobně.
Takže pokud budu mít fakturu za 100 000 tak si přijdete bez práce na pěkných 12 tisíc což si myslím není fér pokud jste zdarma!!
https://mikrojoby.cz - vydělávejte s rozumem

Belveder
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 31.03.2018
Moc děkuji za reakci. Máš pravdu, použití "zdarma" ve videu není úplně šťastné. Mysleli jsme tím, že služba je zdarma pro naše klienty. Veškeré náklady vymáháme po dlužníkovi.

Ještě jednou díky, obchodní podmínky jsme zjednodušili, aby byly srozumitelnější a video co nejdříve opravíme.

Kohy
WD Trader: 4.4/5

Příspěvky: 1661
Registrace: 08.08.2012
Ksakru, to je web český pošty.

mikrojoby.cz
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 11
Registrace: 13.06.2019
prostudoval jsem podmínky ale pravděpodobně to dělá nějaký amatér, pořád bych se vůči tomuto cítil jako dlužník. Všude jen poplatky které se účtuji dlužníkovi, ale skutečnost je zcela jiná. Stačí se hlouběji do podmínek ponořit. Doporučuji změnit právniky, neboto nedělat vůbec.
https://mikrojoby.cz - vydělávejte s rozumem

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se