Kritika stránek

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 271
Registrace: 06.04.2015
Tak jsem se po delší době hrabal ve www.spacesport.cz a tohle mi z toho vyšlo...
Musím doplnit zboží (dvě celé řady hokejek na pozemák a komplet Fischera hokejky pro hráče do pole), ale jinak je to hotové...

Tak jen do mne...

Mac
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2236
Registrace: 17.09.2012
StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 271
Registrace: 06.04.2015
Mac píše:
Moc si tomu teda nedal. Mě to přijde hodně odfláknuté.
v čem?
já právě neumím moc upravovat šablony, takže musím fungovat jenom s tím co mi dovolí šablona sama o sobě. Jinak krom obsahu který je z předchozí verze je na té předělávce přesně 23h práce (celkem jsem vyzkoušel 32 šablon než jsem našel jednu která aspoń trochu odpovídá mé představě - půl dne jsem se hrál se šablonou AZERA Shop než jsem zjistil že ji k tomu sidebaru prostě nedonutím)

Jiří Mareš
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 121
Registrace: 04.08.2012
Je otázkou, jestli je tahle free šablona zrovna dobrá, samozřejmě záleží na tvém rozpočtu, ale určitě bych se na tvém místě nebál investovat do profi šablony. Třeba na Envato Marketu jsou jich tisíce většinou kolem 50 - 80 dolarů, což není moc vysoká částka v porovnání s tím, kolik času strávíš nad přizpůsobením free šablony "... aby to tak nějak aspoň vypadalo".

Pokud chceš zůstat na současné šabloně, tak tady pár poznámek....
Ten úvodní karusel možná zmenšit, zabírá moc prostoru a nebo ještě lépe sem umístit bannery, které více upoutají pozornost návštěvníků.
Sem tam ještě máš některé popisky v angličtině - pokud šablona nenabízí českou verzi, použij plugin Loco Translate: https://cs.wordpress.org/plugins/loco-translate/ a manuálně si tam přelož jednotlivé texty.

Uprav cenovky, protože máš tam ceny v trošku netradičním tvaru 330,0 Kč, tedy buď je uvádět včetně setin 330,00 Kč nebo na celá čísla 330 Kč. Ještě když zůstanu u těch cenovek, ve výpisu kategorií jsou mnohem více výraznější než v detailu produktu. Přitom stránka s detailem produktu je ta hlavní - prodejní.

Do stránky Kontakt zapracuj také kontaktní formulář, ať mají zákazníci na výběr z více způsobů, jak se informovat (mobil, e-mail + kontaktní formulář).

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se