Kritika stránek

miloss
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 22.09.2012
Zdravím,
prosím o kritiku stránek http://miloss.cz/ především pak sekci Android, na které teď nejvíce pracuji.
Děkuji za vaše názory.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Design samotné koncepce webu se mi líbí, nicméně design a rozložení obsahu bych označil za nešťastné. Nelíbí se mi hlavně font zvolený u textů, také právě sekci Android (která je vedena jako blog) bych si představoval malinko jinak. Jako layout je to pěkný, ale rozdělení obsahu a grafika obsahu se mi již nelíbí.
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Máš to v Joomla, proč nevybereš lepší šablonu? i rozložení obsahu v podstránkách hruza. známkovat to jako ve škole, tak za 4 - nedostatečný

idp
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 900
Registrace: 16.01.2012
Koukal jsem na to a je to takové divné, úvodní stránka je úzká to by mě dávalo smysl aby se na to dalo koukat na mobilech a tabletech ale ty obří tlačítka Články a Můj telefon zabírají zbytečně moc místa - ani na 1080px vejšce mínus nějaký ten rámeček a panel prohlížeče a po příchodu je z článku vidět pouze do půlky videa.
Na stránkách Auto-gril.cz můžete sledovat novinky ze světa aut.
Na stránce Povinné ručení si můžete porovnat nabídky a ušetřit.

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Ta šablona není špatná, až na tom webu bude víc věcí, bude to vypadat taky jinak. Co se týče zobrazení na mobilech, tak miloss pravděpodobně nemá dodělané nastavení pro mobilní zařízení, ta stránka má na mobilu vypadat úplně jinak. Každopádně šablony od Rocket Theme mají co nabídnout a dají se s nimi dělat opravdu pěkné věci, chce to ale zkoušet, co všechno šablona umí. Jinak je tam víc věcí, které je třeba poladit, škoda že jsi nezvolil už Joomla 2.5, pokud sis šablonu normálně koupil, určitě jsi dostal obě verze. Pak by bylo dobré si pohrát se souborem .httacess a upravit si url, zbav se toho /index.php.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se