Kritika stránek

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
Zdravím vás všechny! :)

Jdu se na vás obrátit s věcí, kterou aktuálně řeším. Od nového měsíce bychom na MladýPodnikatel.cz publikovat každý den jeden článek. Rozhodl jsem se využít času a sesbírat co nejvíce postřehl, co bychom měli změnit. Zajímá mě hlavně toto:

    Chci vytvořit nějakou úvodní sekci. To má být podstránka, kam přijde začínající podnikatel a najde tam postupně vše. Jinými slovy nějaký rozcestník pro nováčky. Tomu také přizpůsobit některé články. Nepovedenou verzi mojí představy jsem už zprovoznil. Naleznete ji zde. Jak byste to vyřešili lépe? Máte nějaký nápad?

    Jaké články byste na takovém webu uvítali? Jako první chceme psát hlavně články typu "co to je", "jak se to dělá" a "jak to vzniklo". Zaujaly by vás například i úvahy, diskuze a podobně? Uvítali byste životopisy úspěšných českých i zahraničních podnikatelů?

Za odpovědi a další postřehy budu rád. Chci vytvořit zajímavý magazín, respektive něco mezi větším blogem a menším magazínem (je jedno, jak se tomu bude říkat), prostě něco, kdde bude zajímavé čtení a lidé se rádi budou vracet. Jakékoliv návrhy uvítám. :)

(dneska tam řádíme, předěláváme kus webu - panel a patku, takže se nelekejte menších chybiček) :)

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Ahoj, za mě bych zde určitě dal články typu: na co si dát pozor, nevěřte všem lidem vše, jak podnikat ve dvou nebo v týmu, jak se chránit při podnikání a podobné věci důležité právě pro začínající podnikatele (vím, že kamarádi měli i dotazy typu: musím mít posloupnost číslování na fakturách, je důležitá účetní nebo ne, co jsou daně a jak je odvést, jk je platit, musím mít legální SW, co jsou to kontroly a co vše mohou kontrolovat atd.). Já se ze začátku podnikání několikrát spálil (neplatiči, chyby ve smlouvě, sliby chyby, ale především v lidech) a nebylo by špatné na tyto věci upozornit, aby se to ostatním nestalo.

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
Skús pridať aj sekciu pre internetových podnikateľov, veľa ľudí sa tu aj na WT často pýta otázky riešenia DPH v súvislosti s Adsense a ďalšími systémami.

idp
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 900
Registrace: 16.01.2012
Tvůj web se mě líbí, dostal jsem se na něj z blogu 404m a mám ho v čtečce.
Nějaký rozcestník by se hodil, zvlášť až bude web obsáhlejší tak se v něm bude špatně hledat
např. jak má teď podnikatel.cz naopak jakpodnikat.cz má moc hezky řešený rozcestník a celkově prolinkování článků.
Možná by se občas hodil nějaký článek na téma time management.
Věřím že si takovýto web dokáže najít čtenáře. Držím ti palce.
Na stránkách Auto-gril.cz můžete sledovat novinky ze světa aut.
Na stránce Povinné ručení si můžete porovnat nabídky a ušetřit.

politikxxx
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 12
Registrace: 18.11.2010
Po obsahové stránce se mi to zdá dobré, po grafické už trochu méně (takové dost nevýrazné a jednotvárné mi to přijde)...

Co se informací týče, tak by mě zajímalo vše kolem plátcovství DPH, zakládání a zákonné povinnosti plynoucí z vlastnictví s.r.o a a.s.
Uvítal bych sekci se vzory různých druhů obchodních smluv, vzorové všeobecné podmínky pro eshopy apod...

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
Tak jsme ten rozcestník vyřešili jednoduchým archivem. Je to vlastně stránka s odkazem na jednotlivé rubriky, které jsou však přehlednější. Na jedné stránce jsou všechny články a čtenář se v nich může lépe orientovat a rychleji najít to, co hledá. Poslouží mu k tomu buď naše vyhledávání na úvodu archivu, nebo jednoduše CTRL+F. :)

http://mladypodnikatel.cz/archiv

-- 04.03.2012 12:36 --

Marek L. píše:
Skús pridať aj sekciu pre internetových podnikateľov, veľa ľudí sa tu aj na WT často pýta otázky riešenia DPH v súvislosti s Adsense a ďalšími systémami.

Založeno: http://mladypodnikatel.cz/online-podnikani
Pokud bys chtěl RSS jen této sekce, tak je zde: http://mladypodnikatel.cz/online-podnikani/feed

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se