Kritika stránek

schizi
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 10
Registrace: 23.10.2011
Zdravím všechny,
rád bych představil nový projekt - http://techinzerce.cz

Jedná se o inzertní server zaměřený na inzeráty kolem Programování, Webdesignu, Marketingu a reklamy, Psaní a překladu.

Na serveru není potřeba registrace, vložení inzerátu je zdarma, stránka je velmi jednoduchá a přehledná, v jednu chvíli může stránka zobrazovat maximálně 200 inzerátů, inzeráty je možné zvýrazňovat za menší poplatek

Doufám že se http://techinzerce.cz uchytí a bude se líbit. Za případné nápady/názory/připomínky budu jen rád ;)

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Ahoj,
zajímá mě, čím je tvůj projekt lepší nebo odlišný od fóra webdeal nebo webtrh a kde vidíš jeho potenciál nebo využitelnost? Je pěkně zpracován, ale zatím mi to spíše přijde jako linkfarma. Budeš nějak bojovat proti tomu, aby tam byl nějaký poměr nabídky/poptávky?

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Téma jsem přesunul do správné sekce a přejmenoval.

Jinak k projektu: nevypadá to špatně, nicméně si myslím, že pokud se budeš chtít uchytit, budeš s tím mít hodně práce. Inzeretních webů existují na českém internetu desítky a najdeš na nich opravdu vše. Já osobně bych také svůj inzerát vložil raději na větší weby, než na ten tvůj. Jinak potenciál využitelnosti vidím leda v tom, že lidé budou na web chodit hledat inzeráty, protože nic jiného se tam dělat nedá (třeba to tak bylo myšleno :) ) .... nevím, myslím, že s tím bude ještě hodně práce, ale pokud se o to budeš starat a budeš se snažit, třeba se ti to chytne :) přeju ti to ;)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

schizi
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 10
Registrace: 23.10.2011
Lany: Je to přehlednější, zaměřené pouze na danou věc (inzertní server), není nutná registrace, a je hlavně zdarma. V tom je podle mě jeho síla.

Honza: podle mě je právě přednost v tom že je ten web zaměřen pouze na jednu oblast, a né na všechy možné inzeráty od zahrádkaření až nevím po co :) a ano web je prozatím myšlen pouze jako inzertní server, nic jiné pro něj v plánu nemám (pokud bych na něco přišel tak o tom dam určitě vědět)

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Já bych taky viděl to úzké zaměření jako přednost, oborových inzertních serverů moc není, většinou jsou buď součástí diskuzí a webů jako je WebDeal, ale čistě oborové inzerce moc není, mě to přijde dobré.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
Skús prilákať ľudí, ktorí budú mať záujem o dané služby :)

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
schizi: Možná, že to úzké zaměření není špatný nápad, ale celkově si myslím, že budeš mít velký problém tam dlouhodobě nalákat lidi. Teď v začátku je to ten prvotní BOOM, kdy se tam lidi vloží (řeknou si: odkaz dobrý), ale chce to myslet do budoucna. Ta propagace na to bude muset být daleko větší než je teď. Kolik máš návštěvnost denně? Kde jsi propagoval? Zkoušel jsi soc. sítě? Jaké máš plány do budoucna? Myslíš si, že i za 2 měsíce se tam lidé budou sami registrovat a jak toho dosáhnout? Je to spousta otázek, na které tam momentálně nevidím odpověď, tak zkus tomu dát ještě nějakou hlubší hodnotu.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se