Kritika stránek

Volant
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 28.06.2016
Dobrý den,

rád bych poprosil o váš názor na stránky a na koncept webu http://www.volant.me/

Momentálně jsme ve fázi tvorby prototypu = stránky jsou statické a slouží hlavně k představení služby a přihlašování zájemců. V této době řešíme hlavně legislativní, právní a pojišťovací otázky.

Díky moc za vaši zpětnou vazbu a kritiku!
Michal

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Web má hlavně nevhodnou strukturu. Onepage není to pravé pro tento typ webu, což jde třeba dobře vidět v nepřehledném přehledu aut k dispozici. Dále vám u těch aut chybí lokalita.

Jiří Mareš
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 121
Registrace: 04.08.2012
Jak napsal Otakar, struktura webu není úplně nejlepší. Další věc - rezervační formulář využíváte na Google Docs, což mi u firmy přijde takové trošku amatérské řešení. Možná by bylo lepší mít vlastní rezervační formulář, jež bude součástí webu. Jinak kdo stojí za projektem? Návštěvník webu a potencionální zákazník by si takovou informaci jistě zasloužil. Ano v zápatí máte uvedená jména autorů, ale chybí fakturační údaje, resp. info jestli jste společnost, fyzická osoba .... atd. Hlavně ze zákona je povinné tyto informace uvádět na webu: http://www.superfaktura.cz/blog/povinne ... strankach/

Marketa Vanickova
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 6
Registrace: 28.06.2016
Ten web je naprosto perfektní. Super grafika, pojetí. Šla jsem na něj s nedůvěrou jako co jako nějakej volant.me Za sekundu na webu vím o čem je, působí důvěryhodně a je naprosto přehledný. Vůbec se nenech odradit od lidí co jsou snad z jiného století. Mám s kritikou podobnou zkušenost s naším projektem http://www.autopes.cz prej jakej autopes ? A daří se nám lépe než projektům, co to vzali tradičně. Přeju hodně úspěchů.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se