Kritika stránek

bearmountain
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 04.11.2012
Prosím o kritiku stránek http://www.CestovaniSePsem.cz .

Web http://www.CestovaniSePsem.cz sdružuje informace o cestování se psy (nejen) v zahraničí, dovolené se psy, export štěňat a další. Poskytované informace vycházejí jak z oficiálních zdrojů jednotlivých států, tak z neoficiálních zkušeností přispěvovatelů.

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Mě se to docela líbí, hlavně téma, osobně jsem to chtěl zakomponovat do svého webu o cestování, protože je to poměrně zajímavé téma a sám cestuji s naším trhačem, tak dost věcí mohu posoudit z vlastní zkušenosti. Nicméně se tam podívám a případně doplním informace, které nenajdu a vím o nich. Pak se uvidí jestli to ještě zkritizuji :-)
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Jirda
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 48
Registrace: 09.09.2012
Uprimne, prijde mi to nedotazene. To popup menu jsem zcela prehlidl, myslel jsem si, ze je to jen nejaka hlavicka a kdyz sem po tom prejel mysi, najednou se objevilo menu.
Dale, kdyz si chci cist clanek, proc proboha nemuzu kliknout na nadpis, abych si precetl vice a misto toho musim na ten odkaz pokracovat na konci?

A za treti, nechci se nikoho dotknout, ale myslim si, ze tu vubec nejde o kritiku stranek, ale proste jen o to, aby o nich vedelo vice lidi. Ten web je prospikovany bananem a i vlastnik domeny to naznacuje.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se