Kritika stránek

kmilakova
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 24.01.2012
Ahoj,
Civavacivavy.sk je stránka pre všetkých majiteľov psov čivava. Môžu si tu vymienať svoje skúsenosti cez fórum, zdielať fotky, predávať šteniatka cez inzerciu, nájsť ďalších chovateľov, pochváliť sa so svojim psíkom, či si prečítať niečo zaujímavé. Ja osobne mám tiež doma psíkov čivava a to bol aj hlavný dôvod, prečo sme vytvorili s mojim známim tento web.

Pre tých čo nevedia čo je to čivava, tak uvádzam, že:
- je to živý, rýchly, a pohotový pes.
- je nadmieru smelá - je to najmenší pes na svete.
- je veľmi oddaný svojim chovateľom.

Chcela by som vedieť, aké funkcie tam ešte máme doplniť? Dizajn je iba zakladný - ten prosím zatiaľ ignorujte (už sa dokončuje lepší). Ďakujem za vaše podnety a postrehy. Kika

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Tak v první řadě bych se spíš zaměřil alespoň trochu na vzhled. Základ Drupalu nic moc a nikoho to v takové podobě neosloví. Chce to tomu dát nějakou podobu, buď magazínovou, kde bude i inzerce a další věci. Nebo podobu portálu, kde budou jednotlivé sekce oddělené. Takto je to opravdu děs běs a i sebe víc přidaných funkcí bude k ničemu.

Další věc je, aby to bylo pro uživatele nějak zajímavé, tak více článků. To je dle mého asi jediné, na co tam můžeš uživatele vůbec někdy nalákat.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

postcd
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 151
Registrace: 01.11.2010
Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se